[S] Protosy + pakiety + części

Tu możemy dać ogłoszenie że coś nam zbywa.
Regulamin forum
1. Każde ogłoszenie powinno zawierać co najmniej: tytuł zawierający typ ogłoszenia: [S/O/Z], opis, zdjęcie "w naturze" (wyjątkiem są przedmioty nowe i fabrycznie zapakowane), cenę.
2. Ogłoszenie można odświeżyć przez dopisanie nowego postu po 7 dniach od daty ukazania się ostatniego postu. Zmiany ilości i/lub ceny dokonujemy edytując pierwszy post. Ogłoszenia nieaktywne przez okres dłuższy niż 2 miesiące są usuwane.
3. W ogłoszeniach nie prowadzi się dyskusji oceniających dany przedmiot, dopuszczalna jest dyskusja między sprzedającym a zainteresowanymi doprecyzowująca temat lub ofertę.
4. W przypadku złamania którejkolwiek z wymienionych reguł Moderator lub Administrator mają prawo do usunięcia oferty bez podania przyczyny. W wyjątkowych przypadkach należy przed umieszczeniem ogłoszenia uzgodnić odstępstwa od regulaminu z moderatorem działu lub administratorem.
5. Portal i forum Heli-Team.pl nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za treść ogłoszeń, stan i jakość oferowanych towarów oraz transport do miejsca przeznaczenia.
Awatar użytkownika
HeliBoomer
Stały bywalec...
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 17 razy

Postautor: HeliBoomer » 11 kwie 2025, o 17:35

W ramach szeroko pojetego eksperymentu wystawiam protosy w cenach opisanych ponizej..
MSH Protos 500 Stretch + Wiadro części, model w moim posiadaniu ok pół roku, trafił w moje ręce od Psychola, nie doczekał się oblotu w moich rękach, jak przyjechał tak został powieszony pod sufitem i zbiera kurz.

Silnik: Skorpion - Przewinięty przez Danielusa
ESC - Hobbywing Platinium 80A
Serwa cykliki: 3x KST DS515 MG + jedno w zapasie (brak na foto)
Serwo ogonowe: KST DS525MG
Łopaty RotorTech jako main i ogonowe
Kabinka bez zadego odprysku.
Części jest taka masa ze nawet nie bedę tego wypisywał (patrz foto)
Przejściówka do latania na 2 x 6S 1450mAh

Cena: 1500 za model z cześciami

2x Protos Mini, w obydwu regulatory HobbyWing Platiunium 60A + Karta programująca, w jednym miniaku silnik przewiniety przez Danielusa, w drugim Stock, w obydwy komplet serw 215mg, w komplecie masa części jak na foto

Cena: 1500 za dwa razem z częściami

Pakiety 6S 1450 w bardzo dobrym stanie, 12 szt + skrzynka na amunicję - 800zł - pakiety nadają sie zarówno do miniaków jak i do 500tki

w komplecie 3300 za wszystko przy odbiorze osobistym (okolice Grójca) lub 3500 przy wysyłce
przy zakupie całości dokładam programator hobbywing kupiony tu na forum za (chyba) 2 stówki..
Chcesz modele ale chwilowo nie masz wolnej gotówki? żaden problem, podeślę link i kupisz mi cos na raty (mam długą liste zakupów do zrobienia od elektronarzedzi po ipada dla córki) i bedziesz sobie spłacał modele w ratach 0% bankowi ;)

Screenshot_1.jpg
Screenshot_2.jpg
Screenshot_4.jpg
Screenshot_13.jpg
Screenshot_6.jpg
Screenshot_7.jpg
Screenshot_8.jpg
Screenshot_9.jpg
Screenshot_10.jpg
Screenshot_14.jpg
Screenshot_15.jpg
Screenshot_16.jpg

preferuję odbiór osobisty (okolice Grójca) lecz jeśli trzeba
mogę wysłać za pobraniem (InPost Paczkomaty)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
...bo cały urok latania heli polega na tym że jest to trudne...
Awatar użytkownika
Gowkiel
Zaczyna się rozkręcać...
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 1 raz

Postautor: Gowkiel » 15 kwie 2025, o 13:54

Łooooo Panie ale okazja!
Szkoda, że nie jestem przy kasie.. :dk:
Ogólnie szczerze polecam sprzedawcę. Kupiłem od HeliBoomer omp2 w bardzo dobrej cenie z masą zapasowymi częściami i to nie tylko za gotówkę! Można się dogadać :) Polecam!
Alzrc x360, FMS Fox 2300,
Spektrum dx6
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Podziękował: 299 razy
Podziękowano: 458 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 16 kwie 2025, o 22:49

PW
Helikoptery

Wróć do „Supermarket - sprzedam”