Może ktoś chętny? Model jak nowy po kilku lotach do tego nowy fbl i ESC. Dodam również łopaty i 5 płytek pod Aku. Plany się trochę pozmieniały. Cena 1600zl za wszystko.
.
Cena z serwami 2000zl
Jazz pisze:Do legend starszego nie zalozysz innych serw niz te z combo, i dlatego tez byl sprzedawany w opcji combo czyli wszytsko oraz w wersji kot / silnik / serwa bez regla i fbl-a.
Do venoma mozesz bez problemu inne serwa zalozyc (sprzedawany jest jako combo oraz jako kit z silnikiem tylko) i silnik jest sporo mocniejszy (plus regiel teraz jest juz 80a a nie 60)
Jazz pisze:W/g nazewnictwa goosky i starszy, i nowszy te legend, poprostu do nowszego dodali suffix venom (czyli byl legend, a teraz legend venom)
Ten kit to legend venom bo widac ze silnik ma juz nowszy mocniejszy.
60a spokojnie stykńie nabywcy.
Jazz pisze:Mi tam nie przeszkadza ze cos stoi na polce, mam G420 direct drive i jestem z niego bardzo zadowołony. Rs4 to jedyny goosky ktorego nie mam, ale to sie zmieni jak przyjdzie mi zestaw combo nowy orange od Adama.
Tez latam na vbarze (od niedawna) , ale zachowalem spektrum bo jest idealne dla samolotow oraz mniejszych goosky s1 i s2.
Rs4 - nie wiem czy podmienie fbl tam na vbara, pewnie tak ale z ciekawosci najpierw zobacze jak dziala ten z combo.
Przetesotowalem na cudzym rs4 baterie od g420 - moze i sa za ciezkie (6s2800) ale mieszcza sie bez problemu, i wyzsze obroty niweluja ta mase.
Wróć do „Supermarket - sprzedam”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości