Cena za całość -400zł od sumy!
1. Radio NX8, stan BDB. Posiadam do niego oryginalne: pudełko, nierozpakowaną smycz, instrukcję i naklejki. Dzięki aktualizacji softu obsługuje 20 kanałów i dwa razy szybszą reakcję serw na drążki (tryb 11ms dla drążków).
Cena: 1100zł
2. Odbiornik Spektrum SPM9747. Zamontowany i użytkowany tylko w jednym modelu jako główny i jedyny odbiornik. Bardzo dobry zasięg i integracja z FBL. Model na zdjęciu nie jest w komplecie
Cena: 130zł
3. Skrzynka na nadajnik Spektrum Stand-up SPM6708. Bardzo mało używana, jedynie zrobiłem dwie dziury na wkrętaki więcej niż w oryginale. Ale zakładam, że nowy właściciel również będzie ich potrzebował. Pasuje też do innych nadajników niż seria NX. Nadajnik tylko w celach prezentacji
Cena: 310zł
Jak ktoś zdecyduje się na całość to dorzucam nieoficjalny odbiornik z satelitą. Używałem bez problemów w samolocie i Goosky S2 (można nimi obskoczyć dwa modele).
Najpierw chcę sprzedać nadajnik a potem odbiornik i skrzynkę - tak aby nabywca nadajnika mógł wziąć całość.
Sprzęt do obejrzenia w Warszawie - Mokotów. Możliwa też sprzedaż wysyłkowa.
Do dogadania i obejrzenia na Mokotowie ALZRC x360 w pakiecie - ale się jeszcze zastanawiam nad sprzedażą.