[S] Spektrum NX8, skrzynka, odbiorniki

Tu możemy dać ogłoszenie że coś nam zbywa.
Regulamin forum
1. Każde ogłoszenie powinno zawierać co najmniej: tytuł zawierający typ ogłoszenia: [S/O/Z], opis, zdjęcie "w naturze" (wyjątkiem są przedmioty nowe i fabrycznie zapakowane), cenę.
2. Ogłoszenie można odświeżyć przez dopisanie nowego postu po 7 dniach od daty ukazania się ostatniego postu. Zmiany ilości i/lub ceny dokonujemy edytując pierwszy post. Ogłoszenia nieaktywne przez okres dłuższy niż 2 miesiące są usuwane.
3. W ogłoszeniach nie prowadzi się dyskusji oceniających dany przedmiot, dopuszczalna jest dyskusja między sprzedającym a zainteresowanymi doprecyzowująca temat lub ofertę.
4. W przypadku złamania którejkolwiek z wymienionych reguł Moderator lub Administrator mają prawo do usunięcia oferty bez podania przyczyny. W wyjątkowych przypadkach należy przed umieszczeniem ogłoszenia uzgodnić odstępstwa od regulaminu z moderatorem działu lub administratorem.
5. Portal i forum Heli-Team.pl nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za treść ogłoszeń, stan i jakość oferowanych towarów oraz transport do miejsca przeznaczenia.
Awatar użytkownika
Krzysiek11
Pierwsze koty za płoty...

Postautor: Krzysiek11 » 15 sie 2025, o 18:14

Cześć, przy okazji unifikacji posiadanych nadajników sprzedaję mój sprzęt spektrum. Kupiłem nowe w 2024 roku i użytkowałem przez jeden sezon. Teraz leży więc sprzedaję.

Cena za całość -400zł od sumy!

1. Radio NX8, stan BDB. Posiadam do niego oryginalne: pudełko, nierozpakowaną smycz, instrukcję i naklejki. Dzięki aktualizacji softu obsługuje 20 kanałów i dwa razy szybszą reakcję serw na drążki (tryb 11ms dla drążków).
Cena: 1100zł

a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

2. Odbiornik Spektrum SPM9747. Zamontowany i użytkowany tylko w jednym modelu jako główny i jedyny odbiornik. Bardzo dobry zasięg i integracja z FBL. Model na zdjęciu nie jest w komplecie ;)
Cena: 130zł

b1.jpg

3. Skrzynka na nadajnik Spektrum Stand-up SPM6708. Bardzo mało używana, jedynie zrobiłem dwie dziury na wkrętaki więcej niż w oryginale. Ale zakładam, że nowy właściciel również będzie ich potrzebował. Pasuje też do innych nadajników niż seria NX. Nadajnik tylko w celach prezentacji ;)
Cena: 310zł
c1.jpg

c2.jpg

c3.jpg

Jak ktoś zdecyduje się na całość to dorzucam nieoficjalny odbiornik z satelitą. Używałem bez problemów w samolocie i Goosky S2 (można nimi obskoczyć dwa modele).

Najpierw chcę sprzedać nadajnik a potem odbiornik i skrzynkę - tak aby nabywca nadajnika mógł wziąć całość.
Sprzęt do obejrzenia w Warszawie - Mokotów. Możliwa też sprzedaż wysyłkowa.

Do dogadania i obejrzenia na Mokotowie ALZRC x360 w pakiecie - ale się jeszcze zastanawiam nad sprzedażą.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2025, o 09:24 przez Krzysiek11, łącznie zmieniany 11 razy.
Awatar użytkownika
Krzysiek11

Postautor: Krzysiek11 » 25 sie 2025, o 21:40

UP - nowa niższa cena
Awatar użytkownika
Krzysiek11

Postautor: Krzysiek11 » 3 wrz 2025, o 08:31

UP - niższa cena za całość
Awatar użytkownika
Krzysiek11