mwx pisze:Jak z wagą takich druków w porównaniu do oryginału?
Do oryginalu nie ma co porownywac bo sa wieksze

mwx pisze:Jak z wagą takich druków w porównaniu do oryginału?
MacGyverek pisze:A nie pomyślałeś o rozciągnięciu do 380?
Aż mi dałeś do myśleniaŁopaty mam, pasek jedynie i rura. Ciekawe czy z g380 pasek by podszedł.
aikus pisze:Ja pierdziele.. to się kurde naprawdę udaje!!
brawo!
Tylko belka węglowa - pamiętaj o "uziemieniu"... Wiesz, kumasz problem...
MacGyverek pisze:A nie pomyślałeś o rozciągnięciu do 380?
Aż mi dałeś do myśleniaŁopaty mam, pasek jedynie i rura. Ciekawe czy z g380 pasek by podszedł.
MacGyverek pisze:Co to takiego łopaty asymetryczne? Pierwsze słyszę. Znalazłem w google ale pokazały mi się łopaty do węglaMoże dlatego że ja ze Śląska
maxio005 pisze:Dobrze umiesz to Aikus wytłumaczyć
Fajnie jakby wydrukować mały plastikowy mount, żeby zrobić łożysko nad rolką ogonową. Chociaż teraz Karol masz inne projekty w głowie. Rolka dociskająca jest w chujo... miejscu. Pasek mógłby chodzić luźniej. Fajny upgrade by mógł być.
Chyba łatwiej by było do aluminiowej alzrc coś wykombinować. Może by jakoś wykorzystać dziury w ktorych jest zamontowana obecnie? Nie wiem. Jak wymyślisz coś fajnego to kupuję 3 szt od razuCarson pisze:maxio005 pisze:Dobrze umiesz to Aikus wytłumaczyć
Fajnie jakby wydrukować mały plastikowy mount, żeby zrobić łożysko nad rolką ogonową. Chociaż teraz Karol masz inne projekty w głowie. Rolka dociskająca jest w chujo... miejscu. Pasek mógłby chodzić luźniej. Fajny upgrade by mógł być.
dokladke do stokowej plastikowej skrzynki alzrc?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości