Helik znalazłem na FB szukając K110. Pojawił się też na Allegro i Olx. Człowiek się tłumaczył, że miesiąc wcześniej zamówił z BG a ma na oku większy. Dzięki temu wyszedł mi taniej

450 będę ulotniał, tak jak mówiliście najmniejszym sensownym kosztem.
mario70 pisze:Takie pytanie z ciekawości (albo raczej zbyt małego doświadczenia) - co przemawia za tym aby od razu startować w idlu zamiast wystartować w normalu i będąc już w powietrzu wtedy się przełączyć?
W sumie aikus wyczerpał chyba temat.mario70 pisze:Takie pytanie z ciekawości (albo raczej zbyt małego doświadczenia) - co przemawia za tym aby od razu startować w idlu zamiast wystartować w normalu i będąc już w powietrzu wtedy się przełączyć?
miruuu pisze: Każdy kto ogarnia już podstawy bez problemu ładuje i startuje w idlu więc normal staje się zbędnym trybem
aikus pisze:BARDZO bym się zdziwił, gdyby dociśnięcie helika do ziemi choćby pełnymi ujemnymi kątami na maksymalnym idlu coś uwaliło
AgX pisze:[...]Niestety luźne serwo tylne i po lekkim dotknięciu prawe też luźne. Po za tym nic nie znalazłem.
Doradźcie jakie serwa kupić? Oryginalne w większej ilości czy lepsze najwyżej przy krecie będzie coś innego pękać/wyginać się.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość