A ja nie rozumiem czemu wieszacie psy na Align? Jak dla mnie - zupełnie bezpodstawnie.
Bo macie Protosy i inne Gauki? Pfff... Już nie wspomnę, że w przypadku tych pierwszych ciągle jakaś zagorzała dyskusja się rozwija nt jakichś problemów z OWB, luzami na tarczy, cieńszą ramą i innymi fuckupami, ale nikt się nie przyzna (no może poza Aikusem), że mini wcale taki perfekcyjny nie jest. W Gaui znów, może nie podobać się dźwięk, czy mocowanie baterii (ale to akurat jest kwestia gustu, a dostępne rozmiary wystarczają w zupełności na sensowny lot). A nie wiem czy zauważyliście - wszyscy ostatnio kupują Gauki i zamieniają swoje Mini na nie

.
A Rexio? Co ma powiedzieć? Ma już trochę latek, dystrybucja w PL chyba była pierwsza - nie wiem czy wiesz miruuu, ale to z tego powodu może wynikać to zafiksowanie, jak i mnogość klonów.
Poza tym 450L Dominator (konstrukcja łudząco podobna do Gaui, tylko trochę niższa) - pogadajcie z Krukiem jak słaby jest ten model. Albo z MacGyverkiem - czy jest z niego niezadowolony.
Obstawiam, że ten model (mimo tej zjebanej nomenklatury - jeśli miałbym się już do czegoś przyczepić) będzie udaną konstrukcją. I chętnie wymienię swoją Gaui na niego właśnie. A czemu? Bo to Trex - klasyka! I wcale tak źle się nie prezentuje.
A jak przesadzą z ceną - to wejdę do tego wątku, edytuję ten post i też będę wieszał psy

Już nawet kawy nie potrzebuje tak się zirytowałem!
Pozdro
Sie lata.
Pan Buhaj
RC addicted