marek_c4 pisze:Będzie dzisiaj ktoś na lotnisku ?
Zapodajcie jakieś foto / wideo, napiszcie kto był itd - se chociaż na ekranie pooglądam - póki co leżę we wyrku, ale jest progres więc .........
Ja będę od 16:30-17tej
Sent from mTalk
Moderator: Kowal
marek_c4 pisze:Będzie dzisiaj ktoś na lotnisku ?
Zapodajcie jakieś foto / wideo, napiszcie kto był itd - se chociaż na ekranie pooglądam - póki co leżę we wyrku, ale jest progres więc .........
marek_c4 pisze:To jak Panowie - jutro rano się spotykamy ?
Ja swoje odleżałem chyba, bo jest u mnie wyraźna poprawa zdrowotna i jak obecny stan się utrzyma lub polepszy to na 100% będę przy helipadzie![]()
Ustalmy tylko jeszcze jakąś godzinę.
Może wpadli by również koledzy Gumi, Zulu, i inni których od jakiegoś czasu ciężko tam spotkać ?
Wydaje mi się że warto się spotykać, razem latać, dzielić wiedzą
Tak czy owak - do zobaczenia na lotnisku
MASA pisze:marek_c4 pisze:To jak Panowie - jutro rano się spotykamy ?
Ja swoje odleżałem chyba, bo jest u mnie wyraźna poprawa zdrowotna i jak obecny stan się utrzyma lub polepszy to na 100% będę przy helipadzie![]()
Ustalmy tylko jeszcze jakąś godzinę.
Może wpadli by również koledzy Gumi, Zulu, i inni których od jakiegoś czasu ciężko tam spotkać ?
Wydaje mi się że warto się spotykać, razem latać, dzielić wiedzą
Tak czy owak - do zobaczenia na lotnisku
Zulu i Valos się zpowiedzieli....
o której zaczynamy?
Sent from mTalk
MASA pisze:Jak by co chłopaki to ja jutro jestem od jakiejś 7:30 - 8:00
Marecki pisze:Marek szybkiego powrotu do zdrowia !
Kilka fotek z dzisiejszego spotkania :
https://goo.gl/photos/wr2vBk1C3sfoWCwb7
marek_c4 pisze:MASA pisze:Jak by co chłopaki to ja jutro jestem od jakiejś 7:30 - 8:00
O qrde, aleś popsuł
W sumie to chyba straty niewielkie, tylko to pranie spodni chyba niefajne będzie.
Niestety, ja na razie na lotnisku się nie pokażęMam nadzieję że to stan przejściowy, i że prędko uda się opanować temat mojego zdrowia. No kicha bez latania jest
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości