Artja pisze:Rowerkiem nie ma problemu, miedza wzdłuż drogi jest sucha i nie rozklepana, nikt po niej nie jeździ bo każdy boi się obsuwy w miękkie pole

TO jest dokladnie ta technika, ktora ratuje takze niskie samochody np takie jak moj.
Kiedy jedno kolo jedzie po miedzy, drugie trafia akurat na gorke miedzy koleinami i brzuchem nie szoruje.
Artja pisze:Z tym szybolkiem to raczej uważaj, bo na wysuszonych łąkach przy Smródce jest niesamowite noszenie... ani się obejrzysz model wykręci 300m i pcha się jeszcze wyżej. Świetny teren, ale w strefie i w korytarzu

Potwierdzam - kiedys mi tam kombata nawet porwalo.
Oczywiscie nie jest to zasadniczo problem - pika w dol i schodzisz, tylko trzeba sie poilnowac, bo w szybolku mozna sie zapomniec... latasz i latasz i latasz a tu nagle sie orientujesz, ze go juz prawie nie widac taki malutki sie zrobil.
dawo pisze:A ja bije się z myślami, przez ten wiatr. Pogoda ładna ale na spacer, wieje jak nad Bałtykiem

No, ja bylem.
Wylatalem tyle ile trzeba, do wiatrow przy jakich latalem nad Baltykiem troche brakowalo, ael i tak bylo calkiem przyjemnie;D
Kula pisze:Ja też dziś sobie daruję. Jakoś nie mam ostatnio ciśnienia... Aż mi z tym dziwnie
Pocieszajace, ze nie tylko ja tak mam:)
Spoko, jesien... Zwykla rzecz. Do wiosny zatesknimy... a bo to pierwszy raz sie to zdarza?
AHA!
Tymczasowy objazd nieprzejezdnej drogi na Reguly.

Na niebiesko - standardowa i obecnie trudno przejezdna lub nieprzejezdna (zaleznosci od samochodu).
Na czerwono - objazd od ul. Parkowej przez ulice Wąską, oraz dojazd od ul. Sokolowskiej.
Droga jest duzo gorsza, ale przejezdna bez problemu.