i zabawki do obu systemów podrożeją po ostatniej powodzi w Tajlandii.
Dyski twarde już skoczyły o ponad 70%...

Ramotny pisze:Ja generalnie nie mam nic przeciwko "i" choć przyznam że zraziłem się po niepowodzeniach przy próbie zmuszenia (dostanego w prezencie) iPada do łączenia się w PCtem - było to parę lat temu więc może teraz jest lepiej ale faktem jest że wtedy "i" mnie nie zachwyciło.
Ramotny pisze:Ponadto raczej mam tu żal (choć to nie najlepsze określenie) do Spektrum które w ten sposób przynajmniej na razie dyskryminuje non-aj-owców...![]()
Ramotny pisze:A Windowsa nie cierpię...![]()
Gmeracz pisze:Teraz moda na iBajery dotarła nawet do płyt głównych komputerów. W moim świeżutkim komputerku Asusa gniazda USB3 mają nawet specjalny tryb bardzo szybkiego ładowania iBzdetów
Scroller pisze:A to Ci Asus wodę z mózgu robiA mówią, że MacUserzy to naiwniaki
Gmeracz pisze:Scroller pisze:A to Ci Asus wodę z mózgu robiA mówią, że MacUserzy to naiwniaki
Ty dzwońcu, USB 3 ma znacznie większy prąd roboczy (teoretycznie 10x większy transfer), więc reszta to odpowiednia aplikacja
Ramotny pisze:pma_ pisze:No i jesteśmy na najlepszej drodze do podawania max C dla portu
Scroller pisze:Wiem wiem, że strasznie zazdrościcie
pma_ pisze:Scroller pisze:Wiem wiem, że strasznie zazdrościcie
Czego wygryzionego ogryzka czy tego że przepłaciłeś?
Wróć do „Ogólnie o nadajnikach i odbiornikach”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość