Rozumiem że wystarcza elementy z jednego albo 2 linku?
Trzeba wygrywać dodatkowo jakieś oprogramowanie w akpe?
gusto pisze:Dzięki.![]()
Rozumiem że wystarcza elementy z jednego albo 2 linku?
Trzeba wygrywać dodatkowo jakieś oprogramowanie w akpe?
pkali pisze:Panowie jest temat... na 500 postów. Potrzebuję kupić nadajnik dla chrześniaka. Dzieciak ma 11 lat, totalną korbę na punkcie samolotów. Początkowo planuję sprezentować mu sam nadajnik i phoenixa aby mógł ćwiczyć. W późniejszym czasie chciałbym mu sprawić realny samolot.
Tak więc potrzebuję wejść w coś, co będzie miało tanie, małe odbiorniki i będzie dla mnie w miarę łatwe do ogarnięcia. Niestety ojca chłopaka przerosło życie rodzinne i poszedł w świat więc nie będę miał z tej strony żadnej pomocy, dodatkowo mały mieszka 130 km ode mnie więc widujemy się nieczęsto i wszystko będę musiał robić przez telefon/skypa stąd szczególny nacisk na prostotę.
pkali pisze:Panowie jest temat... na 500 postów. Potrzebuję kupić nadajnik dla chrześniaka. Dzieciak ma 11 lat, totalną korbę na punkcie samolotów. Początkowo planuję sprezentować mu sam nadajnik i phoenixa aby mógł ćwiczyć. W późniejszym czasie chciałbym mu sprawić realny samolot.
Tak więc potrzebuję wejść w coś, co będzie miało tanie, małe odbiorniki i będzie dla mnie w miarę łatwe do ogarnięcia. Niestety ojca chłopaka przerosło życie rodzinne i poszedł w świat więc nie będę miał z tej strony żadnej pomocy, dodatkowo mały mieszka 130 km ode mnie więc widujemy się nieczęsto i wszystko będę musiał robić przez telefon/skypa stąd szczególny nacisk na prostotę.
kubacki pisze:pkali pisze:Panowie jest temat... na 500 postów. Potrzebuję kupić nadajnik dla chrześniaka. Dzieciak ma 11 lat, totalną korbę na punkcie samolotów. Początkowo planuję sprezentować mu sam nadajnik i phoenixa aby mógł ćwiczyć. W późniejszym czasie chciałbym mu sprawić realny samolot.
Chyba najlepsza będzie stara poczciwa Dx6, prosta, używaną tanio kupisz a mając Dx9 menu znasz na pamięć
pkali pisze:Dzięki chłopaki, o taką alternatywę mi chodziło, poczytam o nich. Mam czas do 20 lutego więc bg też wchodzi w grę.
tapatalk
Wróć do „Ogólnie o nadajnikach i odbiornikach”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości