pkali pisze:a do mnie już będą jechały emaxy. Jedno z serw nie przeżyło testów garażowych.
Ale, ze samo padlo czy mu pomogles wlatujac w slup ?

pkali pisze:a do mnie już będą jechały emaxy. Jedno z serw nie przeżyło testów garażowych.
miruuu pisze:A jak pozabezpieczałeś te serwa? Mnie doprowadzały do pasji bo cały czas ten uchwytek mi spadał a w najlepszym wypadku się przesuwał... Od strony zniszczenia - to cięzko było... tyl tylko że ciągle musiałem je poprawiać.
miruuu pisze:Ustawiłem dzisiaj sobie IDLE na 45-50% - obroty idealne do latania po chalupie (coś jak v977)
Odważyłem się jednak tylko na postepówki
Leo pisze:Niestety, helik nie umie w bailout. Tryb lotu jest próbkowany w momencie puszczenia holda, przełączanie na żywca nie działaSprawdziłem zachowanie tarczy przy odłączonym silniku.
Teraz tylko dorwać się do jakiejś hali i oblatać go
miruuu pisze:A co to ten hd?
Leo pisze:Panowie, czy ktoś z K110 mógłby odczytać jakie układy scalone siedzą w jej FBLu? Zdjęciami też nie pogardzę.
Zastanawiam się czy dałoby się z nich jakoś wyszarpać firmware i przerzucić do tego drugiego
Leo pisze:Panowie, czy ktoś z K110 mógłby odczytać jakie układy scalone siedzą w jej FBLu? Zdjęciami też nie pogardzę.
Zastanawiam się czy dałoby się z nich jakoś wyszarpać firmware i przerzucić do tego drugiego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość