Kowal pisze:Ja nie latam czymś tak dziwnym jak śmigłowce. Modele jeszcze ok, są fajne, ale prawdziwe.
Kilka dni temu na symulatorze pokazaliśmy klasę. Kumpel wywalił już benka prawie na plecy, ja zgubiłem opony przy przerwanym starcie, nie mówiąc o moim kosiaku na jednym motorze nad pasem, w czasie którego próbowałem opanować bydle. Jest zabawa.
Gmeracz pisze:Apropos Kowal, to rozumiem że na felgach lądowałeś
hawx87 pisze:Powiem tak u nas w Piastowie ląduje się z guzami na głowie, wina kretów, poza tym nikomu nie chce się jeździć walcem... no i zaczynają się schodki pod górę, zwłaszcza przy lądowaniu Extrą...![]()
Z symulatorów to FSX... Zaczął już ważyć bagatela 250 Giga, a dodatki rosną i rosną.
Ps.
Kowal zapraszam Cię na EPRP i przeżuć się na Extry albo Edge, a nie podfruwajki![]()
Ostatnio marzę o Edge'u 540, albo Juce, a dla lajtu C. Skymaster, albo jakiegoś Spitfire'a z Griffonem
bo Extra zaczyna powoli już utykać...
hawx87 pisze:Powiem tak u nas w Piastowie ląduje się z guzami na głowie, wina kretów, poza tym nikomu nie chce się jeździć walcem... no i zaczynają się schodki pod górę, zwłaszcza przy lądowaniu Extrą...![]()
Z symulatorów to FSX... Zaczął już ważyć bagatela 250 Giga, a dodatki rosną i rosną.
Ps.
Kowal zapraszam Cię na EPRP i przeżuć się na Extry albo Edge, a nie podfruwajki![]()
Ostatnio marzę o Edge'u 540, albo Juce, a dla lajtu C. Skymaster, albo jakiegoś Spitfire'a z Griffonem
bo Extra zaczyna powoli już utykać...
hawx87 pisze:FSX jest stary, i pisany na jednordzeniowe procesory, tu przede wszystkim liczy się zegar procka, kurcze ciekawe kiedy mi coś zacznie utykać na moim laptopie....
Słyszałeś Mario o Dell'u Alienware Mx18x 3D
I7 drugiej generacjii 3,2 na turbo boost'cie 3,8 Ghz, 16giga DDR3 2000 MHz, 2x Ge Force 590 GTX SLI 2x 3 Gb DDR 5 a szyna to już kosmos 355 !!!! nie 128 czy 256
hawx87 pisze:FSX jest stary, i pisany na jednordzeniowe procesory, tu przede wszystkim liczy się zegar procka, kurcze ciekawe kiedy mi coś zacznie utykać na moim laptopie....
super_mario2 pisze:Strasznie wydeptane dywaniki![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości