Moderator: Kowal
Lasiek pisze:No ładnie mnie na koniec listy zrzuciliscie :p. Będę
miruuu pisze:Radios, odpwiedź jest prosta.
Na samą górę (ogłoszenia) wrzucamy to co najaktualniejsze, żeby nie szukać. Wątek Bąkowski powstał niedawno, więc nie został jeszcze podniesione ze względu na opieszałość tutejszych moderatorów Właśnie to zrobiłem.
Jako przyklejone dajemy imprezy generalnie żeby je łatwo odróżniać od wątków śmieci które czasami sie przewijają.
Na dole są inne wątki immprezowe (nie dotyczące konkretnych imprez) i te, których jeszcze nie podwiesiliśmy bo nam się nie chciało, albo na przykład ponieważ kogoś nie lubimy
angry trex pisze:Jest duża szansa że w Sobotę przybędzie delegacja z Poznania. Trzeba jakoś ogarnąć dwie imprezy w weekend. Sobota - zlot gigantów Bąków w sensie pilotów heli, a niedzielę zlot gigantów w Kąkolewie w sensie dużych modeli nie ujmując nic pilotom gigantów
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Wodzu pisze:Po niedzieli będę we wrocławskim magazynie Akku SLS i mogę przywieżć na piknik do Bąkowa konkretne pakiety w cenie takiej jak na stronie,pod warunkiem,że będą na półce.Proszę pisać co i ile pod tym postem lub bezpośrednio na stronę sklepu.W niedziele wieczorem sprawdzę.
Pozdrawiam Wojtek.
Wróć do „Imprezy krajowe i zagraniczne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości