Carson pisze:... Moze za male obroty ustawilem (65% co wg Twojej tabeli daje jakies ~2500obr/min)...?
pkali pisze:Jeżeli ogon nie wyrabia przy ustawionych obrotach, kątach skoku i cykliki to prekompensacja nic nie da. Zejdź z kątami, zwiększ obroty i powinno być ok.
Tapatalk
Carson pisze:
W zawisie wyrabiałOk zrobie tak jak mowicie, zwieksze obroty, obnize lekko katy, dokrece gaina tak zeby ogon byl na granicy rybkowania w zawisie i zobaczymy.
Carson pisze:Powiedzcie mi jeszcze czy jakies luzy w tylnym wirniku sa akceptowalne? dokladniej na ramionach od slizgacza az do okuc. Sam slizgacz tez ma chyba luz na walku. Nagram pozniej filmik zeby pokazac o jak duzych luzach mowie.
Adam12 pisze:A nie zgubiłeś czegoś ? O ile sklerozy nie mam masz ułamane widełki od tego kołka na ślizgaczu. Tam był podwójny uchwyt http://rcforever.pl/product-pol-1528-45 ... onowy.html Z dołu otwór na kulkę, z góry widełki na ten kołek co tak samotnie sterczy.
Takie luzy tam zawsze występowały - przynajmniej ja ich nie potrafiłem skasować. Z całym podwójnym ślizgaczem są nieco mniejsze.
aikus pisze:Też pamiętam, że w T-Rexie zawsze miałem takie luzy. Ten typ tak ma.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość