aikus pisze:Nie zawracajcie Adamowi głowy takimi pierdołami!!!
miruuu pisze:Nie szyciej bedzie zrobić oficjalny oblot?
Piotr_T pisze:Tak - albo obydwaj jesteśmy takimi samymi lemingami, albo ten typ tak ma .
miruuu pisze:Przeoczywasz to, że to co robisz robisz na ziemi a nie w powietrzu i model nie reaguje tak jak FBL by oczekiwał.
Jak ustawiłes prawidłowo zakresy i masz jednoczesnie prawidłowe kąty na łopatach przy ruchach cykliką i kątami to po prostu go podnieś.
Mati pisze:Nie nie. To ja jestem. I nawet się nie mierzę. Dziwi mnie tylko dlaczego dwóch podobnych przypadkach zachowania tarczy są tak bardzo różne.
Carson pisze:Mati pisze:Nie nie. To ja jestem. I nawet się nie mierzę. Dziwi mnie tylko dlaczego dwóch podobnych przypadkach zachowania tarczy są tak bardzo różne.
No mnie tez to dziwi Sprawdzilem w ten sposob dzialanie tarczy w mikrusie k110 i działa inaczej niz z zyxem w mojej 450. Ruch tarczy pokrywa sie w 100% z ruchem drażka w całym zakresie. No nic, temat zostawiam. Mowicie, ze jest ok to jest ok. Jutro pierwszy oblot po przejsciu na cyfrowe serwa na tarczy
miruuu pisze:Ale co jest dziwne? Że jak serwo dochodzi do końca zaplanowanego w FBLu zakresu to dalej nie idzie?
Carson pisze:Co ciekawe skok ogolny dziala inaczej. Bez wzgledu na to jakie maksymalne katy ustawie w zyxie to ruch serw ladnie skaluje sie do ruchu lewego drązka.
Carson pisze:w sumie to mozna dyskusje przerzucic do tematu zyxa
aikus pisze:Kurwajapierdolejużmnieto...
... zaczyna denerwować
Mati pisze:Aikus - wierzę w Ciebie.
Wróć do „Flysky, Hisky, Turnigy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości