Spoko loko.Piotr_T pisze:Z programatora to i ja bym skorzystał. Mogę więc jakoś pośredniczyć w jego powrocie z okolic Łodzi na warszawski Ursynów. BTW - można spróbować zaprogramować regulator z poziomu aparatury, choć przy tej ilości opcji może to być dość żmudne zajęcie.
Pozdrawiam,
Piotr.
mwx pisze:
Trzy KST113 są lżejsze o 30g od trzech KST215. Jeśli ktoś stawia na lekki setup z nieco słabszym silniczkiem to może być lepszy wybór.
mikegsx400 pisze:mwx pisze:
Trzy KST113 są lżejsze o 30g od trzech KST215. Jeśli ktoś stawia na lekki setup z nieco słabszym silniczkiem to może być lepszy wybór.
Tylko że KST113 to zupełnie inne serwa(słabsze i wolniejsze), chyba że chodziło Ci o 115 tylko nie trafiłeś w 5
1. Carson od Olafa, Ty od Carsona
Piotr_T pisze:Miruuu, ja byłbym za1. Carson od Olafa, Ty od Carsona
Carson zrobiłby użytek z programatora, ja umówiłbym się z Carsonem gdzieś w połowie drogi i odebrał sprzęta. Po zaprogramowaniu regla przekazałbym programator Tobie.
Z Piotrkowa do Strykowa chyba daleko nie jest ;-).
Pozdrawiam,
Piotr.
Na tym etapie montażu już za późno. Chodzi o to że u siebie zamieniłam boki ramy miejscami. Przy dużym serwie ogonowym zgodnie z instrukcją wychodzą 3 serwa po jednej stronie i jedno po drugiej. Po zamianie po 2 na stronę i tyle.windcatcher pisze:Mocny klej do łożysk. Zielony.
@wojtanek - napisz o tym tricku z ramą
wojtanek pisze:Na tym etapie montażu już za późno. Chodzi o to że u siebie zamieniłam boki ramy miejscami. Przy dużym serwie ogonowym zgodnie z instrukcją wychodzą 3 serwa po jednej stronie i jedno po drugiej. Po zamianie po 2 na stronę i tyle.windcatcher pisze:Mocny klej do łożysk. Zielony.
@wojtanek - napisz o tym tricku z ramą
Bi0ly pisze:Nie wiem do końca które kable mam połączyć razem z regulatorem, ale wnioskuję że tak jak ,, idą ".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość