Jakby sie ktos zastanawial to ten tani programator z HK dziala z reglem alzrc bez problemow

https://hobbyking.com/en_us/usb-program ... tore=en_us
Carson pisze:Nie bo rozwiercalem na kilka razy sprawdzajac co chwila czy nie przesadzilemJest ok, sprawdzalem wczoraj mechanike i tez jest ok. Podmienie lopatki na lynxa 65mm, ktore mam w 450tce. Jak to nie pomoze to podmienie fbla na zyxa tez z 450tki
Zycie jest za krotkie zeby rzezbic godzinami w fblu - to ma latac
Zyx jest genialny pod tym wzgledem, podstawowe ustawienia, gainy na oko i lata swietnie - jak na moje umiejetnosci oczywiscie.
Carson pisze:Zacisnalem robaczkiproblem w tym, ze otwor w belce na robaczek tylnej skrzynki jest w zlym miejscu i skrzynka nie jest nasunieta na belke do oporu tylko brakuje kilku mm. Dla mnie przy plastiku, ktory nie zapewni takiej sily scisku na rurze jak alu jest nie do przyjecia.
Carson pisze:A ja mam wrazenie, ze aluminiowe czesci mojego dinozaura 450tki sa lepszej jakosci i lepiej spasowaneWlasciwie to cos wiecej niz wrazenie
Nie gwintuje sie otworow w dwoch czesciach, ktore maja byc ze soba scisniete sruba. Pierwszy material powinien miec otwor umozliwiajacy swobodny ruch sruby a gwint dopiero w spodnim materiale. Tutaj jest tak zrobione z obejma belki jak i skrzynka ogonowa. No mnie raza takie babole... Ale spoko. Ogarnalem trexa to i z tym sobie poradze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości