Moderator: Kowal
Nie wiem czy się z zmieszczę, bo jedzie już paczuszka z ciucholandemaikus pisze:najważniejsze siebie.
Artu pisze:Jaki "niezbędnik" należy zabrać ze sobą na Piknik Znaczy się papu, piciu... i.t.p.
W Wincentowie jeszcze nie byłem, więc nie za bardzo się orientuję co i jak
Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale dopiero wyklarował mi się wyjazd. Ruszam z pl. Kromera jutro (piątek) o 14, wracam w niedzielę ok. 12. Mam wolne miejsce.Leo pisze:Ludki z Wrocławia, ma ktoś wolne miejsce w aucie?
@pkali @Damdodo na was głównie patrzę bo większość "starej ekipy" już obdzwoniłem.
Leo pisze:Ludki z Wrocławia, ma ktoś wolne miejsce w aucie?
@pkali @Damdodo na was głównie patrzę bo większość "starej ekipy" już obdzwoniłem.
miruuu pisze:A obiecasz że nie będziesz nagrywał?
Ja na drugi piknik furę musiałem pożyczyć od kumpla, bo auto na prawie rok trafiło do warsztatu Do dziś pamiętam ten piątkowy wieczór, kiedy to kolega Jazz udający wielkiego nietoperza, prawie wpasował się w zagłębienia atrapy chłodnicy tejże fury. Szatan z niego był...Carson pisze:Jak pech to pech. Nie wiem czy dojade. Dzisiaj rano wstawilem auto do mechanika zeby zweryfikowac przed wyprawą pod Wawe stan uszczelki pod glowica bo rozne cuda sie ostatnio dzialy z autem no i przed chwila odebralem tel od mechanika - z glowica i uszczelka katastrofa. Jak nie zorganizuje sobie jakiejs zastepczej fury to niestety bede musial odpuscic spotkanie z Wami
AdamP pisze:Zrobiłem ogień
Wróć do „Imprezy krajowe i zagraniczne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości