gcze pisze:Jeśli ktoś szuka wyrafinowania Kasamy, to wiadomo, że to ślepa uliczka. X360 ma tam jakieś drobne mankamenty, łatwe do wyeliminowania lub wymagające olania. Nosz kurcze kit kosztuje 360zł, nie przesadzajmy

Stosunek jakości do ceny jest tutaj kosmicznie dobry.
żeby była jasność

NIe szukam majsersztyka spod igły Kasamy bo wiem, że to niedościgniona jakośc. Wiem, że kit kosztuje 360 zł

co klasyfikuje tego helika na miejscu nr 1 w kategorii: "DO TŁUCZENIA" Dla mnie ideał.
Jedyne moje oczekiwanie (chyba nie zbyt wygórowane) to takie żeby helik latał PRAWIDŁOWO - tyle.
miruuu pisze:Dismalk- okucia plastiki są ok i tak samo jak w x3 czy miniaku robią za tanie savery, ale ja wziąłem alu/metal i jestem zadowolony. Jest sztywniej i precyzyjniej na wirniku.
I mo też o to chodzi dlatego jako upgrady zamówiłem odrazu wszystkie możliwe częsci alu
Alu jest piękne, podnosi wagę helika na jego niekorzyść

Ale wszystko staje się "sztywne"... dosłownie

ma być sztywno i precyzyjnie.
najwyżej kret będzie bolał o te kilka złotych więcyyyyj.
Na dzien dobry składam kita jak z fabryki. Wkładam jedynie 2 x płyta główna alu z łożyskami + aluminiowe 3 podparcie. Reszta idzie z plasitku. jak będzie git to upgrady zostaja jako zapas na ewentualną przebudowę.
Miruuu - Zamówiełem też RT na ogon 72mm takie , na kórych latasz. Pytanie co z lądowaniem w "wyższej" trawie? Nie będzie kosiraki ???