Jeszcze uargumentuj i biere hy hy.aikus pisze:Ja bym brał 600te.
SeKLeS pisze:Jeszcze uargumentuj i biere hy hy.aikus pisze:Ja bym brał 600te.
SeKLeS pisze:Niby fajne te XLPowery ale zakup nowej maszyny i setupu do niej to jednak jeszcze nie moja bajka. Dziś xlpower jest uuuu bravo bravo, a za pół roku heli trafią na giełdę za pół ceny, bo się coś chińczykom odwidzi i wszystko yebnie. I nikt nie powie, nic...
SeKLeS pisze:Mikado natomiast ciśnie od lat i patrząc na inne fora, marka ma się dobrze, i nie widać, by miało się to zmienić.
SeKLeS pisze:Co do wspomnianej 600se, gdyby wpadła, p500 robi chyba wypad... Chcę coś większego w stylu "low rpm flight".
aikus pisze:Niestety jest takie ryzyko, ale patrząc co się w ogóle dzieje w tej branży w ostatnich latach - to samo może spotkać Gaui, Mikado i w ogóle każdego.
aikus pisze:Żadna firma nie będzie pół roku przed ogłoszeniem upadłości krzyczała " Ej, ludzie, kupujcie nasze modele, rozbijajcie i kupujcie części do nich, bo jak nie to my zaraz upadniemy bo jesteśmy na skraju bankructwa!!"
MSH zwinęło się ot just like that - OK, może i to inny kaliber niż Mikado, ale ... czy ja wiem...
mwx pisze:Co jak co, ale akurat Mikado żyjąc 30 lat udowadnia że chyba wie jak utrzymać się na powierzchni. Nie wiem czy są jakieś starsze firmy w tej branży które by aktualnie odnosiły sukcesy![]()
mwx pisze:MSH akurat dość wyraźnie dało wszystkim znać o tym że się zwija - odwołali Protosa Nitro, wyprzedawali 380tki bez uzupełniania stanów a oddział zajmujący się Brainem wydzielił się jako osobny twór.
mwx pisze:Pewnie wiesz, że oprócz umiejętnego sterowania skokiem ogólnym istotne jest to żeby w HOLDzie lekko ograniczone były czułości na tarczy i ogonie - inaczej korekty FBLa zżerają niepotrzebnie energię a przy samym lądowaniu jest ryzyko że się maszyna wywali.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość