Te łączniki podpór ogona coś dają czy tak tylko sobie wydrukowałeś i założyłeś?miruuu pisze:Zajęło mi to kilka miesięcyale w końcu gotowy czeka na oblot
Tapatalk
Te łączniki podpór ogona coś dają czy tak tylko sobie wydrukowałeś i założyłeś?miruuu pisze:Zajęło mi to kilka miesięcyale w końcu gotowy czeka na oblot
Poczekaj aż kupisz sobie drukarkęCarson pisze:Podziwiam Was za to, ze chce Wam sie tak pitolic z tym statecznikiem![]()
Testy, wydruki, wypelnienia, montaz, demontaz, zmarnowany filament. A temat mozna zalatwic w 20min dremelem z fr4 1-2mm i kolorowym sprayem
Pewien znany z wyważania helików poznański filozof twierdzi że tak. A mi się po prostu podobają...pkali pisze:Te łączniki podpór ogona coś dają czy tak tylko sobie wydrukowałeś i założyłeś?miruuu pisze:Zajęło mi to kilka miesięcyale w końcu gotowy czeka na oblot
Tapatalk
Dużo pomagała, ale chyba nadal ma focha za sprzedaż oxy 2 bo "miał taką fajną mordkę"...aikus pisze:miruuu pisze:Zajęło mi to kilka miesięcyale w końcu gotowy czeka na oblot
Przyznaj sie że go nawet nie dotknąłeś, młoda ci złożyła...
I cała przewaga wagi xl380 w stosunku do pierwszego protosa poszła w piz dumiruuu pisze:Pod kabiną na dole z przodu mam nakładkę pod kabinę, więc się równoważy
Wieczorkiem jak nie zapomnęradekfran pisze:No jasne!
Masz msh i xlpower? Jeśli tak to jakie zaobserwowałeś różnice w locie. A no i jak te rapidy względem innych łopat?radekfran pisze:Nie , dystansu nie mam . U mnie kabinka nie lata , chyba przez to ze mam przednie magnesy które opierają się o ramę ( jest w tej chwili wspólna dla dwóch modeli ) .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości