Baronq pisze:Proszę czytać (Aikus i spółka) moje posty ze zrozumieniem.
Jeszcze raz podkreślę, że moje wizyty na forum mają jeden cel - zdobycie wiedzy nt. Heli rc. Nic więcej!
Dlatego uważam, że na zadane pytanie należy wypowiadać się merytorycxnie, albo wcale. Nie interesują mnie czyjeś problemy emocjonalne. A strzelanie focha to domena kobiet i tzw. pizd
Aikus w ogóle mnie nie obraziłeś, ale Twoje wygłupy też nie były zabawne. Ja się praktycznie nie obrażsm, co najwyżej można mnie wkur.... A wówvzas jestem w stanie przejechać 300km żeby komuś coś udowodnić

.
Reasumując, jeżeli nie chcecie dzielić się wiedzą, to od rszu usuńcie mój profil. Poszukam wiedzy gdzie indziej, bo szkoda mojego i Waszego czasu

Dobra, jak dla mnie to udowodniłeś, że byłem naiwniakiem, który stracił czas dla bezczelnej szumowiny.
Ale nie żałuję.
Lepiej spróbować i żałować, niż żałować, że się nie spróbowało.
Pogróżki zostawię bez komentarza.
Moje dane teleadresowe są publicznie dostępne w internecie - nie trzeba wiele zachodu, żeby znaleźć, maila, telefon i adres.
Zapraszam o każdej porze dnia i nocy - tak samo ciebie jak i każdego innego internetowego trola.
(BTW bliżej masz do Świdnicy - zamierzam się pojawić, gdyby namierzenie mnie jednak Cie przerosło, a pewnie tak będzie, bo raczej nikt Ci nie odpowie jak zapytasz "Ej, powiedzcie mi gdzie mieszka Aikus, tylko proszę o niewypowiadanie się przez osoby które nie mają nic konstruktywnego do powiedzenia", prawdopodobnie będę nosił plakietkę z nickiem - właśnie m.in. dla takich ja, ty.)
A tymczasem na forum dołączasz do mojej blacklisty.
Plonk.