Artja pisze:Praktycznie wszystko jest w tutorialach i w manualu, tekstowych i video. Klucz do sukcesu leży w zrozumieniu zasady działania urządzenia jako takiego, bez tego będzie słabo. Raczej nie jesteśmy zwolennikami gotowych rozwiązań. Nikt z nas nie chce brać na siebie odpowiedzialności za to co kto podłącza, jak montuje helika, jakie wsadza komponenty, jak lata itd. To jest hobby, czyli przyjemność, a nie obowiązek znajomości wszelkich możliwych konfiguracji - z których wiele może nie wystąpić nawet wśród wieloletnich lataczy. Stąd mogą wynikać strzały na oślep - przez niektórych zwane bezwartościowymi, czy wręcz obraźliwymi. Forum ma swój klimat, każdy z nas ma swoje modele i swoje problemy, radości i smutki, którymi żyjemy na codzień. Taki blues, możesz poczuć, lub nie, ale nikt cie stąd nie będzie wyrzucał. Wręcz przeciwnie - możesz zaistnieć jako odkrywca kolejnej cegiełki w układance FBL. Tylko od ciebie zależy, czy zechcesz się tym odkryciem podzielić dla potomności, tak aby następni nie musieli wypisywać, że 90% treści jest bez wartości. I tak się to kręci panie tego, a Aikus prędzej da sobie autobana niż pozwoli na eskalacje :p
mwx pisze:Widzę że jesteś z jakiejś wioski pod Poznaniem.
Zapraszam na nasze lotnisko, pomożemy.
mwx pisze:Wszedłeś tu z nastawieniem "ustawcie wszystko za mnie frajerzy, bo mi sie nawet nie chce zajrzeć do instrukcji, a jak napiszecie mi tak że nie zrozumiem to będę na was bluzgać"
Więc się nie dziw że spaliłeś start i niczego się nie dowiedziałeś. Nie wszedłeś tu po wiedzę tylko żeby sobie anonimowo poużywać - nie oszukujmy się![]()
Lubisz cytować powiedzonka to podrzucę Ci takie jedno kolejne "kozak w necie, pizda w świecie", ponawiając zaproszenie na nasze lotnisko.
mwx pisze:Skoro nie rozumiesz instrukcji to oznacza że trzeba było w szkole bardziej uważać na angielskim, albo zwyczajnie jesteś wyjątkowo niekumaty.
Tak czy inaczej oba powyższe oznaczają że kariery w tym hobby nie zrobisz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości