Jaram się już na myśl o składaniu, bo właśnie dzisiaj nabyłem drogą kupna u Piotra S. taki oto zestawik - combo XL550, kilka obowiązkowych upgrade'ów i serwa GDW.
Jak zawsze profesjonalne podejście do klienta za co bardzo dziękuję.
Pzdr Pietrek
Ostatnio zmieniony 19 lut 2021, o 23:52 przez Pietrek, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam... Piotr -------------- nie potrafię ale spróbuję się nauczyć... XL power 380 / XL power 550 / DX9 / Traxxas e-revo 1:16
Koledzy nie mogłem się powstrzymać muszę to napisać sklep RC-heli jest najlepszym sklepem w którym robiłem do tej pory zakupy wczoraj był kret ,zamowienie części przed 14 a dziś paczka u mnie normalnie jak bym miał ich za rogiem naprawdę jestem mega zadowolony pozdrawiam Piotra jeszcze raz to napiszę super gość
Od piątku 9 kwietnia jestem na urlopie. Nie wiem kiedy wrócę. Pewnie koło 15 kwietnia. Jeżeli ktoś coś ode mnie chce, mogę zrobić wysyłkę do czwartku włącznie.
Z okazji zlotu w Wincentowie w promocji: - XL380 V2 (kit bez gratisów) w cenie 789 zł - XL550 combo z regulatorem 120 A, silnikiem 4025 i łopatami RT560 w cenie 2500 zł.
W promocji po jednym modelu z wyżej wymienionych - czyli do wyczerpania zapasów.