Moderator: Kowal
aikus pisze:A, i jeszcze jedno: @Kegriz - alias Melina Krzemowa: tak patrzyłem na ten Twój filmik z tego lotu i wiesz co... Powinieneś na mojego czuja dodać sobie trochę expo na lotkach...
dawo pisze:Pomyśl może o dodrukowaniu takiego mostku pod którym byś przeciągnął opaskę rzepową do umocowania pakietu - w miejscu tej pianki co miałeś i będzie dobrze (dodatkowa waga w tym miejscu tylko pomoże) - no chyba, że już wydrukowałeś i naprawiłeś model to przy następnej okazji
Kegriz pisze:No dobra to nie umiem tego na razie zrobićprzy okazji może ktoś obeznany mi pokaże.
Kegriz pisze:To czyli zwykle w niedziele się ustawiacie i mam sobie niedziele zwalniać z jakichś dodatkowych eventów?
dawo pisze:Pomyśl może o dodrukowaniu takiego mostku pod którym byś przeciągnął opaskę rzepową do umocowania pakietu - w miejscu tej pianki co miałeś i będzie dobrze (dodatkowa waga w tym miejscu tylko pomoże) - no chyba, że już wydrukowałeś i naprawiłeś model to przy następnej okazji
Kegriz pisze:Tak, tak wprowadziłem sporo zmian przed wydrukowaniem na nowo rozwalonych częścikupiłem 10 metrów rzepa i teraz to sie martwię czy oderwę pakiet od samolotu xDD - ale przynajmniej nic mi się nie przesunie!
Kegriz pisze:Wzmocniłem też te dynksy do sterowania lotkami bo jestem prawie pewien, że to był powód dzwona - chciałem skręcić (może właśnie za gwałtownie) i lotka spotkała się z kontrą wiatru który ją pchnął tak, że wyłamał się dyngs trzymający drucik od serva, lotka się zblokowała i samolot dostał korkociągu... ale tylko Macierewicz mógłby poznać prawdę... niestety nie mam kilku baniek na jego śledztwo...
aikus pisze:Pamiętam bardzo dobrze, z resztą w tej apce jest to banalne.
Przy czym z DualRate - ostrożnie - ogranicza on maksymalne wychylenia sterów. Fajnie się lata, ale jak przychodzi podmuch wiatru to może lotek zabraknąć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości