Seria NX nie jest na Androidzie?kubacki pisze:Ja mam spektrum NX10 i póki co nie narzekam,chyba ze dla ciebie musi mieć androida no to nie dla ciebie NX10
Ramotny pisze:Seria NX nie jest na Androidzie?
Dzienksoki188 pisze:Ramotny pisze:Seria NX nie jest na Androidzie?
Na androidzie jest IX12, IX20, IX20SE
NX posiada rozbudowany soft z serii DX o łączność Wi-Fi, wgrane ustawienia modeli firmy Eflite, i parę innych jednym słowem zbytecznych pierduł.
Zarówno seria NX jak i DX jest kompatybilna z technologią Spektrum SMART.
Hajcu pisze:Myślałem o Radiomaster Tx16, ale Pan Szampan, który zaszczepił mi ideę tego nadajnika na Regułach niedawno kategorycznie odradzał jej zakupu na grupie FB.
Hajcu pisze:Jakie są ewentualne profity z przejścia na otwarty soft? OK, telemetria, mAh wyssane z pakietu itp. Można np. grzebać w ustawieniach Braina z poziomu nadajnika?
Hajcu pisze:Maciej, myślałem, że tego typu funkcje są zarezerwowane dla specjalnych zestawów pokroju Vcontrol, chętnie poczytam o tym więcej.
Hajcu pisze:Słowo w słowo nie przekleję, bo prawa autorskie itp. Ale z grubsza chodziło o loterię co do jakości wewnętrznego modułu 4in1 oraz ogólną jakość wykonania.
Hajcu pisze:Jakie prawa autorskie, dawaj tu wszystko jota w jotę!![]()
Hajcu pisze:Nie chcę się posługiwać czyimiś argumentami, bo zaraz będzie, że trzeba rozwinąć, bronić racji itd.
Carson pisze:To bardzo popularne nadajniki [...]Ja też rozwazam przejscie z apki flyskya na boxera od radiomastera.
Wróć do „Ogólnie o nadajnikach i odbiornikach”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość