To co zwykle.bejo pisze:Co się zaczyna ?
Słaaaaweeeeek!bejo pisze:Chcecie mnie wywalić? to proszę bardzo!
No właśnie.bejo pisze:Zasady, zasadami.
Też nie rozumie pisanych przez nas postów i też nie zmieniłaby swojego awatarka oraz nie dodałaby lokalizacji.bejo pisze:Co ten wizerunek małpy ma wspólnego ze mną?
Potraktuj obrazek jako metaforę. Na temat Twoich rodziców nikt tu sie nie wypowiada.bejo pisze:Co sugerujesz że moi rodzice są małpami?.
Zwłaszcza gdy humor pisze się przez "ch". Chyba, że chodziło Ci o muchomora.bejo pisze:Za te chamskie czyjeś poczucie chumoru możemy pójść do sądu!. Bo dla mnie wcale nie jest to śmieszne.
Za wykrzyknikiem nie stawiamy kropek - taka rada - może przyda Ci się przy pisaniu pozwu.bejo pisze:Wystarczy jedno moje słówko tam gdzie trzeba i żarty sie skończą!.
Kropce za wykrzynikiem?bejo pisze:Od niedawna jest taka możliwość. A wtedy zobaczymy komu będzie do śmiechu ?!.
bejo pisze:Co się zaczyna ?. Chcecie mnie wywalić? to proszę bardzo !. Zasady, zasadami. Co ten wizerunek małpy ma wspólnego ze mną?. Co sugerujesz że moi rodzice są małpami?.
Wiktor pisze:super_mario2 pisze:Jak tylko zobaczyłem żart Gmerasia to wiedziałem, że zaraz się zacznie...
Jak tylko zobaczyłem bejo na tym forum to wiedziałem, że zaraz się zacznie...
wojtekr pisze:ale helikopter kupił i ulotnił, więc nie jest źle
nawet jak nas to dużo kosztuje
bejo pisze:A co czujesz się winny? Czy Ty wstawiłeś tego awatara ? Bo ja do Ciebie nic nie mam.
Luki35 pisze:Obyś pisał o helikopterku...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości