kudzu pisze:Podobają mi się, ale za tę cenę to bym jednak wolał Goosky S1. Makietowe latanie po domu, czy w ogródku, szybko się nudzi, a takim S1 można sobie coś poćwiczyć.
Ale fajne.
mwx pisze:To wygląda na jednorazowe zabawki które ani nie wyglądają, ani pewnie za dobrze latać nie będą. Szkoda kasy.
mwx pisze:Dziś odpowiednik ówczesnej 450tki lata 10x lepiej i łatwiej. Wiem bo też rzeźbiłem kiedyś trexem 450 czy beltem z flybarem.
mwx pisze:I bardzo k. dobrze.
Dejpan spokój z tym szmelcem.
Gdyby tym wszystkim kolesiom którzy olali modelarstwo RC Heli po walce z tymi wynazkami dać do łapy współczesną 360 albo 380 to mielibyśmy 5x większą frelwencję na zlotach i piknikach.
mwx pisze:No ale teraz mamy tak że aktywnych pilotów Heli RC w całym kraju można policzyć na palcach rąk + ewentualnie nogi, max dwóch.
Byłoby gorzej?
mwx pisze:Może.
Widzę nasze podwórko, gdzie frekwencja na lotnisku spadła prawie do zera.
kudzu pisze:A może być też tak, jak w moim przypadku, że ludzie próbują wygospodarować choćby 2 godziny po pracy latem, czy w weekend z rana, zanim z żoną na zakupy czy dzieciakami do parku. I nie ma czasu na jeżdżenie po lotniskach ani sensu opłacania składek, tylko zasuwa się na najbliższą, dogodną łączkę, żeby się od wszystkiego odciąć.
kudzu pisze:Podobają mi się, ale za tę cenę to bym jednak wolał Goosky S1. Makietowe latanie po domu, czy w ogródku, szybko się nudzi, a takim S1 można sobie coś poćwiczyć.
Ale fajne.
kudzu pisze:Fajnie, że mamy w naszej forumowej społeczności fana tego typu konstrukcji - zawsze to coś nowego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości