Piotr_T pisze:80 baksów za nowego FBL-a z wbudowanymi dwoma odbiornikami? Kurcze, to nawet do samych testów kusi, żeby kupić
lopez pisze:[..]
3. w kazdym innym przypadku Radiomaster Nexus + własny odbiornik, ogarnie chyba wszystkie typy oprócz tych w wyjsciami PWM (jeden kanal-jeden kabel)
lopez pisze:Jak spróbujesz, to może oznaczać dla Ciebie odkrycie hobby na nowo.
aikus pisze:lopez pisze:[..]
3. w kazdym innym przypadku Radiomaster Nexus + własny odbiornik, ogarnie chyba wszystkie typy oprócz tych w wyjsciami PWM (jeden kanal-jeden kabel)
Czyli jak mam Futabe, to to...?
aikus pisze:lopez pisze:Jak spróbujesz, to może oznaczać dla Ciebie odkrycie hobby na nowo.
A czemu? Jakiś zauważalnie lepszy od Braina w czymś jest?
W czym?
aikus pisze:Kurcze.... tak sobie myśle i myśle....
lopez pisze:[...]
Lepszy gorszy to to subiektywna ocena, każdy ma inne potrzeby. Natomiast mnogość opcji i ustawień w RF jednym może otworzyc nowe możliwości, innych może przytłaczać, cos jak Windows i Linux
kudzu pisze:Chyba za dużo![]()
kudzu pisze:Moim zdaniem takie radykalne zmiany tuż przed wydarzeniem są najgorszym, co mógłbyś zrobić. Do RF trzeba podejść na spokojnie, bez presji. Zaczniesz się denerwować, że coś nie idzie po Twojej myśli i się zrazisz na dzień dobry.
kudzu pisze:Brainy są przecież super, a masz dwa. Też miałem Braina2, ale tylko w jednym modelu; drugi był kandydatem do eksperymentów, więc dostał najtańszy wówczas HW pod RF i jakoś się zakumplowaliśmy.
kudzu pisze:Rusz w końcu dupeńkę na łąkę i nie trać czasu na niepotrzebne grzebanie, bo wiem, że jesteś człowiekiem wielu pasji i masz co robić
aikus pisze: coś mi się kojarzy, że Brainy czasami po długim czasie nie latania lubią .... zapomnieć wszystko co miały zaprogramowane.
Prawda to?
Mówimy o przestoju kilkumiesięcznym.... (Od Raciborza) ...
....
....
Gdyby tak się stało to może będzie to trigger żeby spróbować tego Rotorflighta....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości