No właśnie w 3GX-sie nie ma żadnych centrów serw, więc muszę w końcu ustawić orczyki na 90 st. subtrimami. Szczególnie gdy z serwem przychodzą tylko jednoramienne. A nie będę teraz tydzień kopał netu i szukał, które to niby z Futaby, Hiteca czy może z JR będą pasowały do moich serw... Bo mnie szybciej szlag trafi...
Zgodnie z regułą, że najpierw mechanicznie, a co się nie da to elektronicznie musiałem w końcu ustawić subami orczyki i od tego momentu resztę of course tak jak pisałeś Neo, mechanicznie tarcza i potem tylko soft FBL-a.
A BTW - odnoszę coraz częściej wrażenie, że takie duże korporacje jaką stał się też Align zaczyna - w pogoni za nowinkami i błyśnięciem na rynku nowościami aby ściągnąć nowych klientów - (uff... ale dałem w palnik)... no to zaczyna olewać nie tak stare swoje produkty i dalej tego tematu już nie rozwija.
Podobnie jest np. z Eagle Tree - zrobili rejestrator z czujnikami i od paru lat olali klientów. Owszem, soft jest dobry ale ma jeszcze trochę do poprawienia. Gdy pisałem do nich, że dymają klientów bo soft wygląda jak Win98 z jego błędami to mnie też olali. A moja ulubiona w końcu Futaba - wydała jedną, słownie JEDNĄ poprawkę do softu w T8FG i dalej też cisza. Poszli w nowe konstrukcje nic nie zmieniając w trochę tylko starszych modelach. A wcześniej obiecywali co to nie zmienią w przyszłości...
A dokładnie wiedzą skubańcy, czego te apki jeszcze nie mają a mieć powinny...
Co nie zmienia faktu, że po tych subtrimach gdy latałem z 3gx jakoś
mła 
to nie przeszkadzało...