I dalej nic ? W takim razie helik do reklamacji . Zrobić film i zdjęcia wraz z opisem i wysłać im żądając wymiany helika na wolnego od wad . Gdzie go kupiłeś ?
Moze to czasami troche potrwac . Zalezy na kogo sie trafi po drugiej stronie ( cservice&banggood.com). Czasami zalatwiaja sprawe od reki, a czasami jest odbijanie pileczki ( mail za maila) . Ale trzeba nie odpuszczac . Moga zadac zdjec albo filmu . Wtedy zrobic i im wyslac.
Artu, stawiam na PH. Nie psuje helikopterów inaczej, jak po przez kontakt z glebą Samochód RC przyszedł z fizycznie uszkodzonym kontrolerem. Napisałem do nich maile, zakładając równolegle spory PayPal. Zobaczymy co dalej. Młody dostanie LEGO....
Witam Panów serdecznie. Może ktoś podać namiary na sklep w PL gdzie mogę nabyć V911 pro? Zamówiłem w jakimś losowym gdzie mieli na magazynie i od dwóch tygodni cisza. PO kliknięciu i zapłaceniu status tegoż produktu zmienił się na niedostępny i sprawa ucichła. Ale mniejsza z tym. Chodzi mi o porządny sklep, który nie zrobi mnie w 'marchewkę i dwa kartofle'. To będzie prezent dla ojca. Ja sam właśnie dostałem BG dwa wiadra części zapasowych więc będzie mógł sobie trzaskać ten helik do woli.
Myślałem o tym, ale chciałem mieć możliwość gwarancji na miejscu tj. w PL. Rzeczy z Chin to mogę zamawiać dla siebie bo wiem jak to działa i jak przyjdzie trochę wgnieciona paczka to nie ma nad czym płakać. A dla ojca chciałem, żeby miało w miarę ręce i nogi. Zresztą wtedy nie wiedziałem jeszcze jak sprawnie BG działa. Dopiero dzisiaj doszła do mnie paczka po dwóch tygodniach - lekko przygnieciona ale wszystkie elementy sprawne.
Ze zdjęć właśnie wynika, że nie pro Chyba kupię u siebie i wyślę do PL. Wersję zwykłą oblatałem po ziemi i ścianach i w sumie nic się większego nie stało - połamany flybar w drugi dzień to żadna tragedia. W porównaniu do wersji PRO. Wersja Pro ma sztywniejsze płozy (równo stoi) no i mocowanie ogona dużo stabilniejsze. Chociaż w zwykłej wersji dostał dobrze w tyłek a nic się nie ułamało. Silna maszyna...
Z tego co widzę to w pierwszym daje 5 pakietów, 2 smigła tył, tarcza sterująca, zębatka główna, belka z statecznikiem. Co do drugiego "super zestaw" ile jest wart? Gość odpisał że mało latany bo ma kilka, ma może rok a części zamienne nowe.