Kenobi36 pisze:[...]
i uważam że są to produkty dla ludzi "ograniczonych" i takich zadowalają.
[...]
karol pisze:OK dwie systacje.
1. Mam Iphona i moja zona tez
Psuje nam sie samochod w buszu nie ma neta. Trzeba zrobic zdjecie jednej czesci od auta i pojechac stopem do miasta. Kazdy musi miec telefon bo latarka niezbedna
Jak przesle zdjecie z telefonu na telefon, Jak tylko JA ... moge zrobic zdjecie bo ja mam nowszego Iphonai zdjecie wyjdzie lepsze w ciemnosci ???
2. Jestem na polu mam quadro i Phona. Quadro ma cos walniete z PID'ami. Szkoda wracac do domu, a laptopa nie ma ze wzgledu na przekonania. Jest soft pod Andka do ustawiania, a moj BT w Iphonie nie dziala bo. Producent stwierdzil ze ja nie potrzebuje BT.
A tak na powaznie. Ta sa utrudnienia w mniejszym lub wiekszym stopniu
super_mario2 pisze:Kenobi36 pisze:[...]
[...]
Dzięki...
super_mario2 pisze:Kenobi36 pisze:[...]
[...]
Dzięki...
super_mario2 pisze:I jeszcze jeden argument z mojego punktu widzenia: na Adroidzie jest masa aplikacji i miejsc z których można je pobrać. Efektem jest gigantyczna ilość wirusów trojanów i innych wykradaczy. Ja mam jedynie słuszny apple store i dużo większe poczucie bezpieczeństwa.
A że oba systemy są penetrowalne przez smutnych panów z trzema literkami na bluzach to jestem pewien...
zdaje się że ostatnia wersja tego "profesjonalnego" śrubokręta jest dość... giętkasuper_mario2 pisze:iPhone to solidny, profesjonalny śrubokręt.
karol pisze:a moj BT w Iphonie nie dziala bo. Producent stwierdzil ze ja nie potrzebuje BT.
super_mario2 pisze:To jeszcze mi takie przyszło porównanie do głowy:
Android to taki szwajcarski scyzoryk z wieloma końcówkami, a iPhone to solidny, profesjonalny śrubokręt.
Puszki nie otworzy, ale śruby przykręca szybko i profesjonalnie.
A ja głównie przykręcam śruby i nie chcę się bawić scyzorykiem, bo to nie praktyczne...
Kenobi36 pisze:Że co??????????
Ramotny pisze:zdaje się że ostatnia wersja tego "profesjonalnego" śrubokręta jest dość... giętkasuper_mario2 pisze:iPhone to solidny, profesjonalny śrubokręt.
o ile akurat nie jestes za granicą a roaming kosztuje majątektelemaniak pisze: wbudowane obsługi chmur / strumienie zdjęć itp.
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Kenobi36 pisze:na androidzie można dyktować maile i jak widzę działa to całkiem dobrze nie wiem o co marcin ci chodzi jedyne uwagi jakie mogę mieć to brak dużych liter na początku zdania nie wiem też jak postawić kropkę ani przecinek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości