Kowal pisze:W sumie, to niedaleko tam mam........ Ale chyba wpadać tam nie będę.....
Myślałem, że to o Ciebie chodzi...
Napięcie rośnie i z pewnością nie jest to już 3s

PiotrS pisze:Tak, musiałem być podjarany tym pakietem
lin3e pisze:Nie chwaląc się miałem podobnie tylko, że ja byłem znalazcą. Tym sposobem poznałem bardzo sympatyczną panią
Kenobi36 pisze:Słyszałem przypadki jak uczciwego znalazcę właściciel oskarżył o kradzież.
Dlatego gdybym ja znalazł portfel to bym go wrzucił do skrzynki pocztowej.
PiotrS pisze:
Kiedyś to pewnie się zdarzało częściej, ale teraz byłem naprawdę mocno zaskoczony.
aikus pisze:A co takiego bylo kiedys i co jest teraz?
Co sie zmienilo?
aikus pisze:
Wybacz, ze troche na CIebie wsiąde, ale poruszyles temat na ktory mam wyjątkową alergie.
PiotrS pisze:[...]
Jeden z moich kolegów powiedział, że każdy z ludzi jest przyzwoity...... do pewnej kwoty, przy której należy podjąć decyzję.
Nie wiem czy ma rację w 100%, ale trochę racji ma.
PiotrS pisze:To, że człowiek wie co jest dobre, a co złe nie jest tak do końca oczywiste.
No niby wie co jest złe, ale zawsze znajdzie sobie wytłumaczenie, że może nie aż tak bardzo, że inni też tak robią, że tej drugiej osobie pewnie aż tak bardzo nie zależy, itd.
PiotrS pisze:Kurde, już miałem sobie kupić jakiegoś klona w Chinach, ale sumienie mnie ruszyło.......
PiotrS pisze:aikus pisze:Jak bym się zachował gdybym znalazł komórkę wiem. Sprawdziłem to ostatnio na sobie i nie miałem najmniejszych wątpliwości jak postąpić.
aikus pisze:
Wybacz, ze troche na CIebie wsiąde, ale poruszyles temat na ktory mam wyjątkową alergie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości