waldekjakwaldek pisze:witam
Wczoraj przyszła do mnie paczka z pakietami i jeden miał urwany przewód od wtyczki.
Zrobiłem zdjęcie z opisem całej sytuacji,wysłałem do BG, myślicie że to wystarczy ?
Wczoraj przyszła do mnie paczka z pakietami i jeden miał urwany przewód od wtyczki.
Zrobiłem zdjęcie z opisem całej sytuacji,wysłałem do BG, myślicie że to wystarczy ?
SeKLeS pisze:Ktoś się orientuje jak wygląda opcja modułu zewnętrznego do sterowania tym brzdącem? Mam na myśli coś w stylu HT8 itp. Posiadam coś takiego do v922 i aurory. V977 kupiłbym, ale musi być moduł, który pozwoli sterować moim radyjkiem...
waldekjakwaldek pisze:Tak myślałem,lutownica rozebrać zlutować i po sprawie, czekam tylko na odpowiedź BG,ciekaw jestem werdyktu.
@ miruuu -ja niestety mam do czynienia na co dzień ze sprzętem wyprodukowanym w chr i niestety wiem jak działa prawo partii (uszkodzonej ) .Jeżeli u Ciebie jest wszystko ok, to żeby zachować równowagę w naturze ktoś musi mieć coś spierniczonego...i dobrze że ja i tylko kabelek...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości