Dzisiaj przykrecił bym zanim zacząłem latać. Usłyszałem zgrzyt łopat o metal i krzyknąłem do Artji stój! Dzień bardzo udany, przewietrzyłem prawie całą flotę. Poćwiczyłem nowe figury, super.
Trzeba jakieś chorągiewki zastosować na parkingu co by przy modelu zawsze wbić obok żeby było widać gdzie coś stoi Dzionek udany, miejmy nadzieje że jutro to słońce co się tak próbowało dziś przebić w końcu wyjdzie zza tych chmur
Pozdrawiam, Artur Goblin 500 / Gaui X3 / w planie 20letnim dużo dużo więcej / DX8
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Aikus, szkoda, że Cię nie było. Odwiedzili nas koledzy z Celulozy. Jeśli chodzi o ich latanie to pierwsza liga. Zdecydowanie dzisiaj Golbiny zdominowały niebo a było ich cztery Miałem farta bo ułamał się przewód tuż za miejscem lutowania od regla, ułamał się tuż po wylądowaniu. Kenobi uratował mnie lutownicą a cynę wygrzebałem z kabli i złączek tak więc dolatałem do końca. Oczywiście oblewaliśmy "w myślach" pępkowe Mike'a, wieczorkiem bardziej realnie
Niebo to, aż zielone od Goblinów było Dla kolegów którzy nas dziś odwiedzili szacun, pilotaż na bardzo wysokim poziomie, przyjemnie się to oglądało. No i zdrowie Jasia oczywiście
Pozdrawiam, Artur Goblin 500 / Gaui X3 / w planie 20letnim dużo dużo więcej / DX8