Kenobi36 pisze:Syn znalazł w piwnicy w starym mieszkaniu
Dobry rocznik
Jaka moc? Która winnica? Ile leżakowało? W jakiej temperaturze?
Wygląda na zacny trunek. Czyjej produkcji? Mamy czy babci?
Kenobi36 pisze:Syn znalazł w piwnicy w starym mieszkaniu
Dobry rocznik
miruuu pisze:No wiadomo... albo robimy wino... albo wynosimy śmieci. Wszystkiego się nie da
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
aikus pisze:Nawet jak na komorce to robei to uzywam normalnej przegladarki. Taptalka tylko raz dotkalem i do tej pory mi rece smierdza... I jeszcze mi spam na skrzynke co jakis czas wlatuje.
Też tak miałem. Klasyczny powrót do domu:aikus pisze:Wstret do kompa??
Nie wiem... chyba uzalezniony jestem...
miruuu pisze:[...]Klasyczny powrót do domu:
- włączyć telewizor
- włączyć komputer (o ile w ogóle wyłączyłem)
- otworzyć okna
- zdjąć buty
- siku
- rozebrać się od gaci.
.
aikus pisze:A nie nie, telewizor nie. Telewizora w zasadzie moglbym nie miec (i w sumie to nie mam - ten ktory stoi nie nalezy do mnie tylko do mieszkania w ktorym mieszkam).
Kiedys byl podlaczany tylko do kompa jak mialem ochote obejrzec jakis koncert na duzym ekranie.
Odkad jesstem z moja obecna TZ no to ... czasami Ona tlucze na nim seriale.
Tak wiec co do zasady - telewizor - nie.
miruuu pisze: ale jestem w szoku, że łatwiej Ci w przeglądarce...
Kenobi36 pisze:A Lost to pewnie te 3 razy w radiu wysłuchałeś
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości