W sumie to ja też nie, bo głownie gapię się w monitor z tv-boxem.

StRess pisze:Zwykła 16:9 panoramka, wystarczy odpowiednio duża ściana
Kula pisze:Ja też nie mam telewizoraDo filmów mam za to rzutnik i ekran rozwijany z sufitu 2,5 m szerokości. Do tego nagłośnienie i nie trzeba ruszać tyłka do kina
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Kowal pisze:Ma ktoś dzisiejszy program telewizyjny?
Kenobi36 pisze:Kowal pisze:Ma ktoś dzisiejszy program telewizyjny?
Dziś jest maraton z DynastiąA na drugim kanale Niewolnica Izaura
miruuu pisze:Tzn, żeby nie było. Ja tv mam i używam. Moją granicą zdrowego używania telewizora jest oglądanie czegoś, co chce obejrzeć a nie tego co mi TV zapoda mimochodem.
miruuu pisze:Lubie sobie z rańca strzelić kawkę przy programie informacyjnym.
miruuu pisze:[...]
Na forum też wole z tapatalka wejść gdy mam ochotę, bo włączony komputer u mnie w domu = częste przesiadywanie przed nim bez głębszego celu, przypominające mi przeskakiwanie kanałów w tv.
przemek pisze:Ojjj wracało się na Dynastię z dworu za małolata, nie powiem, chodniki i piaskownice pustoszały
aikus pisze:Wiadomosci to ja akurat swiadomie i celowo unikam, ale to temat na inny watek i z reszta chyba wole się nie wyjaszczurzac o tym dlaczego.
wojtekr pisze:Jak Aikus pisał, u mnie powód nieoglądania telewizji w ogóle jest taki, że szkoda mi czasu bo w tym czasie można zobaczyć, poczytać rozkminić fajne tematy.
lin3e pisze:Pi i Sigma, Sonda to było coś...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości