Kenobi36 pisze:[...]
Urąbana imitacja belki goblina oraz jedna łopatka ogonowa
[...]
aikus pisze:[...]
CZad, ze helik sie przy tym nie zdezintegrowal calkowicie, tylko wyladowal w jednym kawalku.
aikus pisze:[...]
Te overspeedy... -masakra
[...]
Kenobi36 pisze:A z przekąsem to sa przepychnki x3 vs mini. Twoj post zieje raczej nienawiścią. Ale tak to jest jak sie kupije kds'y i garty czy assaulty
benji pisze:[...]
Co do umiejętności o których pisze Aikus, to oczywiście, ja mogę Krzyśkowi tylko łopaty wyczyścić z moimi żałosnymi naleśnikami![]()
benji pisze:Weź Krzysiek popuść majty![]()
Po prostu mam i latam tymi samymi modelami co Ty i w wielu przypadkach mam (delikatnie mówiąc) ambiwalentne odczucia jak czytam Twoje opinie.
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Kenobi36 pisze:A wracając do tematu, każdy walczy z masą a niektórzy ją niepotrzebnie dokładają. Jak dla mnie głupota.
Przez 10 lat wszyscy montują podpory, Align je wyrzucił i to jeszcze przy wydłużonej belce, kolejna głupota.
A 450 f3c nie jest wiec jest to próba upodobnienia sie do gobliba, dobrze że SAB opatentował kompozytową belkę.
Wiec zamiast sie czepiać mnie napisz coś i tym rozwiązaniu Aligna. Co to k... jest? Bo ja nie kaman.
Dla mnie jest to tylko wersja dla niedowidzących początkujàcych pilotów a nie rasowy śmigłowiec 3D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości