Może problem jest już znany, ino na Pałacową nie dotarł jeszcze...

aikus pisze:Napisalem do MSH... Wyluszczylem wszystkie moje obserwacje, wszystko co wiemy i zapytalem czy wiedza od czego zalezy to czy w ogole problem sie pojawia i w ktorym wlasciwie miejscu nastepuje rozdzielanie ladunkow...
Nie odpisali.
Czyli pewnie sami nie wiedza...
Artja pisze:[...]
Druciki jasna sprawa, ale przypomniało mi się jak Kula opowiadał w jaki sposób wpadł gdzie te druciki zakładać, i wobec milczenia MSH proponuję odpalić prosiaki w zaciemnionym pomieszczeniu(*) i zobaczyć czy gdzieś nie ujawni się iskrzenie. Z empirią jeszcze nikt nie wygrał...
Artja pisze:(*) pomijam tu techniczne i logistyczne aspekty tego eksperymentu i uprzedając skojarzenia nie proponuję zamykać się po ciemku w łazience z błyskającym piorunami oszalałym helikiem, chociaż... w stroju do tresury psów mogłoby to być ciekawe przeżycie
przemek pisze:[...]
Ale prędzej czy później wymiana paska czeka i mnie, także Mirek przykatuj na polu Aikusa o te druciki, a ja później przykatuję Ciebie
aikus pisze:Uwa .. Artja...
Wez!!! przestan!...
Artja pisze:Miru, to propozycja czy badanie rynku?
aikus pisze:w razie czego powiemy Zonie ze byles na lotnisku i latales, a raczej caly czas jestes i latasz i latasz... ciemno sie robi, wszyscy juz do domu sie powoli zbieramy a Ty caly czas latasz i latasz...
PiotrS pisze:Zasiałeś niepokój w tysiącach serc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość