Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
Po co dwa silniki - ja bym dał jeden napędzający jeden główny rotor i do tego jeden mały prostopadły do niego w celu kompensacji momentu obrotowego i dobrej kontroli kierunku lotu ...
Stary, żebyś wiedział jakie miałem jazdy w domu kiedy moja luba grzebiąc w aucie w poszukiwaniu apteczki i plastra znalazła otwartą paczkę gum. Uratowała mnie tylko fotka cyknięta przez kolegę i zamieszczona na forum, tam wyraźnie widać jak zimową porą zakładam ubranko na kamerę FPV. No, dość już tych kropek nad (i), to poważne forum jest
Kurde zestarzalem sie chyba ... Nie robi to na mnie wrazenia... nie wiem jakie to jest duze, jaka ma moc, jakie obroty maja turbiny w srodku Ot kawal jakiegos ustrojstwa a czy to naped bombowca czy kawalek elektrocieplowni, czy moze elewatora zbożowego
Aikus. A ile Ty masz lat? Na starego nie wyglądasz....obstawiam 50-60 ;-p Mi się to o tyle podoba, że nie wiedziałem, że w takich motorach turbina jest TAKA wielka. W samochodach jest maleńka.
Jazz. Ja bym to upchał w twoim szybowcu....
Z lotniczymi pozdrowieniami, Piotrek "Kowal" Kowalski
Byc starym czy mlodym to nie kwestia PESELu... Patrze na ten obrazek i ... nawet nie wiem czy to cos jest rzeczywiscie wielkie... brakuje mi skali... zeby moze przy tym stal czlowiek albo pudelko od zapalek czy moneta... albo nie wiem... statek...? No sorry, moze jestem ulomny...