ocean_wro pisze:teraz robię nowy projekt i wertuję kilka forów rc w poszukiwaniu rozwiązań (np. podłączenie sat DSMX do naze 32 full) , ale CC3D,
ocean_wro pisze:Piotr.
Tak jak mówią koledzy spróbuj "zawisnąć" wyżej od ziemie bo to naprawdę zmienia sposób zachowania quada. Nie za bardzo wyobrażam sobie jak skasowałeś ustawienia, ale nawet na fabrycznych quad powinien w miarę latać i ... latał. Swego czasu poprosiłem naszego kolegę Kulę, który PID-owanie ma w małym paluszku o przesłanie swojej konfiguracji CC3D. Ja w zasadzie do końca używałem tej jego konfiguracji za co jeszcze raz mu dziękuję. Odkopałem w końcu maila z przed wielu miesięcy i wysyłam Ci na maila plik konfiguracyjny. W menu programu (nie pamiętam dokładnie jak) intuicyjnie wgrasz z pliku całą gotową konfigurację. Jeżeli ustawisz sobie jeszcze poprawnie apkę, tak by np. zmieniać tryby lotu to nie ma bata - polatasz
Nie jestem ekspertem w quadach, ba teraz robię nowy projekt i wertuję kilka forów rc w poszukiwaniu rozwiązań (np. podłączenie sat DSMX do naze 32 full) , ale CC3D, szczególnie z gotowcem setupu jest spoko do opanowanie, czego Ci szczerze życzę
Hej
Wróć do „Systemy FC (Flight Controller)”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości