WLtoys V913 RC Helicopter Spare Parts Swashplate V913-11TomRar pisze:A mianowicie zakupiłem tarczę sterującą od V913,
WLtoys V913 RC Helicopter Spare Parts Main Shaft Head V913-08TomRar pisze:głowice od V913,
WLtoys V913 RC Helicopter Spare Parts Blade Holder V913-06TomRar pisze:mocowania łopat od V913,
chodzi o te: WLtoys V913 RC Helicopter Spare Parts Connect Buckle V913-04TomRar pisze:popychacze
WLtoys V913 RC Remote Control Helicopter Spare Parts Main Gear V913-03TomRar pisze:i zębatka również od V913.
tom74 pisze:Jeśli potrzebujesz te snapy łączące serwa z tarczą, czy flybara z głowicą, to mam ich trochę, oczywiście w oryginale od mjx'a.
morfeo2000 pisze:Trochę podkuszę kolegę TomRar, a jakbyś tak użył http://abc-rc.pl/MultiWii-SE-V2-5 albo coś podobnego i wywalił całkowicie flybara?
Nie droższy od pieniędzy MWC Mini V2.6 CRIUS All IN ONE PRO Flight Controller, ale niestety dosyć duży (50x50mm), i musi "pracować" w pozycji "na płasko"TomRar pisze:Takie coś to była by fajna modyfikacja, ale ten sterownik chyba raczej zbyt tani nie jest...
Artu pisze:Nie droższy od pieniędzy MWC Mini V2.6 CRIUS All IN ONE PRO Flight Controller, ale niestety dosyć duży (50x50mm), i musi "pracować" w pozycji "na płasko"TomRar pisze:Takie coś to była by fajna modyfikacja, ale ten sterownik chyba raczej zbyt tani nie jest...
TomRar pisze:To trzeba by odpowiednio podłączyć 2 serwa sterujące i silnik ogonowy. Trzeba by było również lekko zmodyfikować głowice żeby pracowała bez flybara i może by to latało. Ciężko stwierdzić, ale może jak będę miał nadmiar hajsu to sprawdze.
TomRar pisze:U mnie z apką problemu nie będzie bo mam DX6i i 6-cio kanałowy odbiornik, więc już jakieś podstawy są. Jestem bardzo ciekaw jakby to latało i bardzo mnie kusi taka hardkorowa przeróbka, ale pytanie czy jest sens. Za 500zł mam gotowy model 450 BnF, a sama ta płytka flybareless kosztuje powiedzmy 100zł czyli jedną piątą ceny 450-tki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości