Dla mnie to jednak sciema z tym Mini V2. Jeśli by coś szykowali to byloby więcej przecieków choćby dla podgrzania atmosfery.
Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
aikus pisze:Dobra sluchajcie bo ja zaczynam z tego nic nie rozumiec.
Pisze co wiem/pamietam a Wy mnie naprostujcie jesli mi sie cos przywidzialo, przysnilo.
1. Byl jakis post watek o tym ze powstaje nowy Miniak - Protos Mini V2. Mial on miec m.in. naped rozwiazany tak jak Goblin, czyli dwa paski.
2. MIal byc wylacznie na 6s i wylacznie w wersji z stretch.
3. Dowiedzielismy sie o tym od Kenobiego.
4. Moje zdanie na ten temat bylo takie, ze po grzyba robic cos nowego jak wystarczylo poprawic stare i glosno je w tym watku wyrazilem.
Czy mi sie to wszystko przysnilo? Wymyslilem to sobie?
Bo postu/watku znalezc nie moge.
A problem jest taki, ze troceh zmienilem zdanie i w sumie to nowym miniakiem moze i bym sie zainteresowal, choc moze nie od razu kupil... Ale moze docelowo stalby sie on rozwiazaniem mojego dylematu: skoro miec jednego protosa, to ktorego, mini czy 500?
telemaniak pisze:Sam jestem zdziwiony że tak mało przecieków o tym miniaku. Ale może to co widzieliśmy na tegorocznym Alpine Heli Smackdown to było UFO albo nam się przyśniło
Wróć do „RTF - czyli wyjmij i zepsuj”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości