Ludzie nie śmiejcie się z Mirka !!!!! Przecież on ćwiczył parkowanie tyłem do bagażnika auta całą zimę na symulatorze i prawie wyszło trochę tylko mocy brakło
Ja pierdziele, ale mi sie udalo. Caly czas nie wiem czy lepiej to wrzucic tu czy do "Kacika Muzycznego" czy do watku "Co dzis zrobiles..." Wrzucam tu, choc ostatecznie jest to kwintesencja tego czym dla mnie jest cale moje modelarstwo FRC.
Prosze obejrzec w calosci, na fullscreenie, KONIECZNIE z dzwiekiem, glosno i najlepiej na sluchawkach. To tylko poltorej minuty...
Dzieki Miru. Wrzuce jeszcze na Vimeo, bo ten jutub zasrany tak pokaszanil jakosc, ze tego biednego Skippera tam momentami wcale nie widac... a w oryginale widac. Zara bedzie.
A gucio. Nie da rady, Vimeo tez chlasta jakosc jeszce bardziej niz YT. Tu jest film do obejrzenia w oryginalnej rozdzielczosci: https://drive.google.com/file/d/0BxVoZM ... sp=sharing Ogladajac trzeba przestawic jakosc na 1080 (z domyslnych 720). Mozna tez pobrac jak ktos chce.
Od jesieni o tym myslalem i czekalem na wiosne, zeby sprawdzic czy uda sie to dopasowac... Bo tutaj ABSOLUTNIE WSZYSTKO co slyszysz w klipie to jest utwor "Blue blue Sky" - Alana Parsona. Pierwszy utwor z plyty "On Air".