Filmy i foty naszych (i nie tylko) modeli

Panie Reżyserze, ja Pana we wszystkich filmach widziałam!
Awatar użytkownika
Don Mirson
Ja tu tylko sprzątam
Podziękował: 1793 razy
Podziękowano: 920 razy

Postautor: Don Mirson » 7 cze 2016, o 14:40

aikus pisze:Aha...
To wlasnie sie dowiedzialem kolejnego powodu dla ktorego nie uzywam TT...

A jakie są te wcześniejsze?
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec
Podziękował: 1778 razy
Podziękowano: 1022 razy

Postautor: aikus » 7 cze 2016, o 14:52

PIerwszym powodem jest brak powodu do tego zbey go uzywac - jest przegladarka i forum w niej bardzo dobrze dziala, wiec po co mi kolejny syf w telefonie?
Drugim powodem jest to, ze tam wszystko wyglada inaczej niz normalnie przez weba. Nie ma czegos takiego jak "aktywne watki" to co sie pojawia na stronie glownej jest jakies z dupy, zeby znalezc watek ktory mnie interesuje musialem sie sporo naklikac...
Bo probowlaem tego uzywac - owszem, wiec nikt mi nie powie ze nie wiem o czym mowie.
Skutkiem tego jest tez fakt, ze zaczalem dostawac jakies z dupy maile Z TAPATALKA o ktore nie prosilem i znowu kombinowacje gdzie to powylaczac. Wkurwia mnie cos takiego. W ogole sam fakt, ze nagle ktos mnie zaczyna sledzic na TAPATALKU a nie na forum... O co blać chodzi, co jest grane?!?! To jest aplikacja czy kolejny zasrany portal spolecznosciowy?!?!
Jedna jedyna rzecz ktora byla w tapatalku fajna i ktorej nie ma na forum W OGOLE (juz nie wazne czy w telefonie czy na kompie) to latwosc wstawiania zdjec.
Natomiast niestety aplikacja u mnie zasadniczo lezy odlogiem bo nawet jak chce wrzucic zdjecie to nie moge znalezc watku w ktorym je chce powiesic..
...
tak ze w sumie to chyba niebawem skasuje tam swoje konto i odinstaluje to w pizdziec.
Awatar użytkownika
ocean_wro
Elita forum...
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 71 razy

Postautor: ocean_wro » 7 cze 2016, o 15:29

Pitolita obydwa :-)
Jak coś się nie otwiera to nie trzeba kopiować itd a użyć funkcji "otwórz w przeglądarce" i już.
Zalet TT znam mnóstwo wad nie.
Odnośnie aktywnych wątków to jest przecież oś czasu.
Żadnych maili nie dostaje i cieszę się łatwością komunikacji z Wami.
Pewnie. Można z założenia nie używać. Można też nie pisać maili a tradycyjne listy. Pewnie. Wolność wyboru. :-)

napisane z łatwością na przejeździe kolejowym za pomocą tt
Protos Mini 6S brain
Extra 300S Multiplex
DJI Mavic Pro
Quad 250 FPV naze32
RealFlight G6.5
Spektrum DX9
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec

Postautor: aikus » 7 cze 2016, o 16:08

hmm
...
Bo w ryj dać moge dać!
;)
Awatar użytkownika
Neomutant
Elita forum...
Podziękował: 28 razy
Podziękowano: 35 razy

Postautor: Neomutant » 7 cze 2016, o 16:15

aikus pisze:hmm
...
Bo w ryj dać moge dać!
;)

nie możesz bo nie pijesz ;)
Awatar użytkownika
tom74
Elita forum...
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 32 razy

Postautor: tom74 » 10 cze 2016, o 16:27

Wielka baryła w locie na plecach:
moja największa pasja:
http://banici.pl/bam/Tom/Busa/BUSA_5.mp4
https://www.youtube.com/user/modificationsdrives/videos?view_as=subscriber
Awatar użytkownika
kajan
Zaczyna się rozkręcać...
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 5 razy

Postautor: kajan » 10 cze 2016, o 21:15

aikus pisze:PIerwszym powodem jest brak powodu do tego zbey go uzywac - jest przegladarka i forum w niej bardzo dobrze dziala, wiec po co mi kolejny syf w telefonie?
Drugim powodem jest to, ze tam wszystko wyglada inaczej niz normalnie przez weba. Nie ma czegos takiego jak "aktywne watki" to co sie pojawia na stronie glownej jest jakies z dupy, zeby znalezc watek ktory mnie interesuje musialem sie sporo naklikac...
Bo probowlaem tego uzywac - owszem, wiec nikt mi nie powie ze nie wiem o czym mowie.
Skutkiem tego jest tez fakt, ze zaczalem dostawac jakies z dupy maile Z TAPATALKA o ktore nie prosilem i znowu kombinowacje gdzie to powylaczac. Wkurwia mnie cos takiego. W ogole sam fakt, ze nagle ktos mnie zaczyna sledzic na TAPATALKU a nie na forum... O co blać chodzi, co jest grane?!?! To jest aplikacja czy kolejny zasrany portal spolecznosciowy?!?!
Jedna jedyna rzecz ktora byla w tapatalku fajna i ktorej nie ma na forum W OGOLE (juz nie wazne czy w telefonie czy na kompie) to latwosc wstawiania zdjec.
Natomiast niestety aplikacja u mnie zasadniczo lezy odlogiem bo nawet jak chce wrzucic zdjecie to nie moge znalezc watku w ktorym je chce powiesic..
...
tak ze w sumie to chyba niebawem skasuje tam swoje konto i odinstaluje to w pizdziec.

Genialne! :) Naprawdę serio :vhappy: Uratowałeś resztkę mojego zdrowia psychicznego. Miałem jakąś pomroczność jasną, nie wpadłem na pomysł by z fona wejść normalnie przeglądarką na forum. Tak się jakoś beznadziejnie zasugerowałem, że jedyna możliwość to TT, a to rekordowe żówno jak mawiał jeden francuz ;) Miałem taką awersję, że w końcu przestałem wchodzić i czekałem aż będę miał kompa pod ręką. Natychmiast to odinstaluje, wielkie dzięki i :piwo:
v977, v950, XK110, HK450, Turingy x9, RF7.5 ;)
Awatar użytkownika
Don Mirson
Ja tu tylko sprzątam

Postautor: Don Mirson » 11 cze 2016, o 04:26

Kurde nie wiem o co Wam chodzi z tym TT. Nie zamierzam nikogo namawiać do korzystania bo nie mam z tego prowizji ;) ale dla mnie to genialne urządzenie do korzystania z forów.

Przeglądanie wątków - bardzo wygoodne. Osobiście bazuje na "nieprzeczytanych", ale korzystam też z "osi czasi", "wątków, w których pisałem" "strukury działów". Czyli dokładnie tych, które macie na stronie www portalu.

Pisanie PW - automatycznie podpowiada nicki użytkowników gdy zaczyna wpisywać

Spam mailowy - nie mam żadnych maili

Denerwujące powiadomienia - nie mam żadnych powiadomień

Reklamy - nie mam żadnych reklam.

Wstawianie fotek z telefonu genialne.

Jedyne "be" jest takie, że nie ma opcji "wsadź film z YT" i że nie widzili filmów ze skróconych linków you_be, choc to na pewno kwestia niedługiego czasu. Poza tym w takich sytuacjach mogę kliknąć "otwórz wątek w przeglądarce" i w najgorszym wypadku mieć widok, z którego Wy korzystacie.

Nie wiem więc o co kaman. Może to kwestia starego telefonu (tak strzelam, bo nie wiem jakie macie). Nie wiem jak obecnie TT wygląda na małych ekranach i na starym androidzie... hmm

Może (jak to bywa z większością aplikacji i gier) trzeba po prostu przejść raz przez "ustawienia" (nie ma tego wcale dużo - to chwila...) i ustawić TT tak jak się lubi, w tym powyłączać opcje, których się nie chce. Raz ustawiony TT działa na danych ustawieniach już zawsze, również po zmianie telefonu bo nie zapamiętuje ustawień "w telefonie" tylko przypisuje je do użytkownika (tak jak fora) i działa wszystko po pierwszym zalogowaniu w nowym telefonie.
Awatar użytkownika
kajan
Zaczyna się rozkręcać...
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 5 razy

Postautor: kajan » 11 cze 2016, o 08:33

miruuu pisze:Kurde nie wiem o co Wam chodzi z tym TT. Nie zamierzam nikogo namawiać do korzystania bo nie mam z tego prowizji ;) ale dla mnie to genialne urządzenie do korzystania z forów.

Przeglądanie wątków - bardzo wygoodne. Osobiście bazuje na "nieprzeczytanych", ale korzystam też z "osi czasi", "wątków, w których pisałem" "strukury działów". Czyli dokładnie tych, które macie na stronie www portalu.

Pisanie PW - automatycznie podpowiada nicki użytkowników gdy zaczyna wpisywać

Spam mailowy - nie mam żadnych maili

Denerwujące powiadomienia - nie mam żadnych powiadomień

Reklamy - nie mam żadnych reklam.

Wstawianie fotek z telefonu genialne.

I tak dalej i tak dalej.... same zalety :juppi:

Miruuu, nie neguje Twoich twierdzeń, na pewno tak jest jak mówisz (sam tego nie sprawdziłem), tyle, że dla mnie to wady, a nie zalety. Ludzie nie lubią w większości zmian, w każdym razie ja na pewno nie lubię. Skoro jestem przyzwyczajony do obsługi kompa od czasu ZX Spectrum to chce by tak pozostało zwłaszcza, że używam kompa średnio po 10 godzin dziennie lub więcej. Dlatego też często używam starszych programów z klasycznym menu u góry, a nie jakiś "guzików", kafelków, wodotrysków i z mojego punktu widzenia dziwnych rozwiązań. Telefon to przecież obecnie komputer z małym ekranem więc chce go obsługiwać dokładnie tak jak normalny komp bo jestem do tego przyzwyczajony - wręcz zrośnięty. To tak jak z autem. Wszystkie auta świata mają urządzenia przeznaczone bezpośrednio do jazdy w tym samym miejscu (są małe wyjątki)(dotyczy aut do ruchu prawostronnego). "Angliki" nie mają np konsekwencji w umieszczeniu kierunkowskazów i czasem kierunki mają pod prawą ręką. Ale do sedna. Staram się używać aplikacji "komputerowych", unikam też stron "m" przeznaczonych dla smartfonów bo one są po prostu INNE, a ja nie chcę by było inne, chcę by było do czego jestem przyzwyczajony :)
v977, v950, XK110, HK450, Turingy x9, RF7.5 ;)
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec

Postautor: aikus » 11 cze 2016, o 08:44

Mi TT już trzy razy zapomniał ustawienia mimo nawet nie restartowania telefonu. Np.caly czas próbuje na siłę dorzucac ten swój zasrany podpis.
Awatar użytkownika
Don Mirson
Ja tu tylko sprzątam

Postautor: Don Mirson » 11 cze 2016, o 08:50

Argument przyzwyczajenia jak najbardziej do mnie trafia, choc ja akurat osobiscie lubie łapać podjary nowinkami.

A ze nie mam jak sie przypierdzielic do tresci Twojego postu to mi powiedz po co cytujesz post nad wlasnym postem skoro jest on bezposrednio nad Twoim?
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec

Postautor: aikus » 11 cze 2016, o 09:09

miruuu pisze:Argument przyzwyczajenia jak najbardziej do mnie trafia, choc ja akurat osobiscie lubie łapać podjary nowinkami.

To też może wynikać z różnicy w podejściu do kompa. Ja przez 20 lat pracy w branży IT naogladalen się juzbtyle nowinek ze generalnie rzygam nimi i wolę żeby coś poprostu działało i się nie zmieniało. Spędzam pewnie przy kompie tyle czasu dziennie ile Ty tygodniowo. I tapatalk jest dla mnie poprpstu kolejnym na członek męski pptrzebnym cudactwem.
Awatar użytkownika
Kowal
Lider forum...
Podziękował: 208 razy
Podziękowano: 255 razy

Postautor: Kowal » 11 cze 2016, o 13:55

Ja wywaliłem to coś, bo jakoś tak dziwnie działało. Inna bajka, że w biurze netu nie mamy :-/.
Z lotniczymi pozdrowieniami,
Piotrek "Kowal" Kowalski
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec

Postautor: aikus » 11 cze 2016, o 14:45

Ju mejd maj dej.
W biurze czyli za sterami Boeinga 737:D
Awatar użytkownika
Kowal
Lider forum...

Postautor: Kowal » 11 cze 2016, o 16:34

Sa tacy co mają
Piotrek "Kowal" Kowalski
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Podziękował: 299 razy
Podziękowano: 458 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 11 cze 2016, o 16:34

Ci z Play'a :)
Helikoptery
Awatar użytkownika
Kowal
Lider forum...

Postautor: Kowal » 11 cze 2016, o 19:30

Kiedyś w Erze takie rzeczy były.
Piotrek "Kowal" Kowalski
Awatar użytkownika
tom74
Elita forum...
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 32 razy

Postautor: tom74 » 23 cze 2016, o 15:39

Piękny kret na koniec pokazu:
moja największa pasja:
http://banici.pl/bam/Tom/Busa/BUSA_5.mp4
https://www.youtube.com/user/modificationsdrives/videos?view_as=subscriber
Awatar użytkownika
Kowal
Lider forum...

Postautor: Kowal » 23 cze 2016, o 23:02

Zdecydowanie rozwałka najfajniejsza z całego filmu, ale mało efektowna.
Piotrek "Kowal" Kowalski
Awatar użytkownika
Kowal
Lider forum...

Postautor: Kowal » 30 cze 2016, o 07:26

Piotrek "Kowal" Kowalski

Wróć do „Filmy i Foty”