aikus pisze:Aha...
To wlasnie sie dowiedzialem kolejnego powodu dla ktorego nie uzywam TT...
A jakie są te wcześniejsze?
aikus pisze:Aha...
To wlasnie sie dowiedzialem kolejnego powodu dla ktorego nie uzywam TT...
aikus pisze:PIerwszym powodem jest brak powodu do tego zbey go uzywac - jest przegladarka i forum w niej bardzo dobrze dziala, wiec po co mi kolejny syf w telefonie?
Drugim powodem jest to, ze tam wszystko wyglada inaczej niz normalnie przez weba. Nie ma czegos takiego jak "aktywne watki" to co sie pojawia na stronie glownej jest jakies z dupy, zeby znalezc watek ktory mnie interesuje musialem sie sporo naklikac...
Bo probowlaem tego uzywac - owszem, wiec nikt mi nie powie ze nie wiem o czym mowie.
Skutkiem tego jest tez fakt, ze zaczalem dostawac jakies z dupy maile Z TAPATALKA o ktore nie prosilem i znowu kombinowacje gdzie to powylaczac. Wkurwia mnie cos takiego. W ogole sam fakt, ze nagle ktos mnie zaczyna sledzic na TAPATALKU a nie na forum... O co blać chodzi, co jest grane?!?! To jest aplikacja czy kolejny zasrany portal spolecznosciowy?!?!
Jedna jedyna rzecz ktora byla w tapatalku fajna i ktorej nie ma na forum W OGOLE (juz nie wazne czy w telefonie czy na kompie) to latwosc wstawiania zdjec.
Natomiast niestety aplikacja u mnie zasadniczo lezy odlogiem bo nawet jak chce wrzucic zdjecie to nie moge znalezc watku w ktorym je chce powiesic..
...
tak ze w sumie to chyba niebawem skasuje tam swoje konto i odinstaluje to w pizdziec.
miruuu pisze:Kurde nie wiem o co Wam chodzi z tym TT. Nie zamierzam nikogo namawiać do korzystania bo nie mam z tego prowizjiale dla mnie to genialne urządzenie do korzystania z forów.
Przeglądanie wątków - bardzo wygoodne. Osobiście bazuje na "nieprzeczytanych", ale korzystam też z "osi czasi", "wątków, w których pisałem" "strukury działów". Czyli dokładnie tych, które macie na stronie www portalu.
Pisanie PW - automatycznie podpowiada nicki użytkowników gdy zaczyna wpisywać
Spam mailowy - nie mam żadnych maili
Denerwujące powiadomienia - nie mam żadnych powiadomień
Reklamy - nie mam żadnych reklam.
Wstawianie fotek z telefonu genialne.
I tak dalej i tak dalej.... same zalety![]()
miruuu pisze:Argument przyzwyczajenia jak najbardziej do mnie trafia, choc ja akurat osobiscie lubie łapać podjary nowinkami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości