Fajnie,że doradzacie itd ale ja z takiego spektrum nawet nie będę umiał korzystać i nie wykorzystam go do moich potrzeb.
Szkoda,że mówicie,że zabawka trochę się podłamałem
Pieniądze to nie jest jakiś wielki problem,bo pracuje w Irlandii i na przykład spektrum dx6 kosztuje dla mnie 200euro ,ale sam nie wiem czy się nie
zniechęcę i nie będą to zmarnowane pieniądze,bo na symku
idzie jak krew z nosa 
Odbiornik kosztuje 75 euro -to jakieś chore dla gościa jak ja (nie profesjonalisty) za 75 auro można zamówić z hobby kinga piękną cesne 850 wing ;xd
Trochę to dziwne latać czymś gdzie odbiornik jest droższy od samego modelu hehehe
Ale nie rozumiem czegoś ,czemu zabawka sporo ustawień ma sporo (jeszcze ich nawet nie ogarniam),daleki zasięg odbiornik kosztuje 6 euro(spektrum odbiornik 75 euro),dodatkowo moduł do woltomierza 3 euro i na apce pokazuje mi ile mam jeszcze mocy

Chodzi o to ,że krzywe na drążkach są skopane?
Symulator kupiłem z BG razem z apką z symkiem (dlatego chcę kupić V977 BNF,nie wiedziałem wtedy,że to pirackie)
W głowie się nie mieści,że chinole potrafią sprzedać legalnie pirackie oprogramowanie.
takie coś mam:

Czyli co taka zabawkowa apka też nie nadaje się do symulatora?
Są mało precyzyjne czy jak?
p.s. 1000 razy czytałem ,by kupić najdroższa apkę na jaką mnie stać,bo to zastaje....
p.s 2
Ile trzeba się uczyć na symku ,v977 ,by takim gaui x3 sobie polatać a nie rozbić po 5 minutach?