Kowal pisze:Ciekawe, czy którykolwiek z tych wynalazków pobije możliwościami MPX 3010/30, 4000.
o tym mówisz ? urodą tez nie grzeszy

mc3030 Reviewby Mike Shellim
Kowal pisze:Ciekawe, czy którykolwiek z tych wynalazków pobije możliwościami MPX 3010/30, 4000.
BartY pisze:Nie wiem czy dobrze widzę ale ten multiplex ma pod kątem ustawione no te ..... nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa "gałki"/trymery , tego mi brakuje w aparaturach - zęby samemu można było dopasować kąt pod jakim prowadzi sie "gałke" góra dół . Używam tylko kciuków i ten ruch jest mało naturalny - jak sie na to patrzy, ciekawe czy naturalniej operowało by się aparatura jak by to było powiedzmy 20-25 stopni.
pozdr.
AdamskY pisze:o tym mówisz ? urodą tez nie grzeszyale ważne są funkcje jakie nadajnik posiada i obsługa menu
Kowal pisze:AdamskY pisze:o tym mówisz ? urodą tez nie grzeszyale ważne są funkcje jakie nadajnik posiada i obsługa menu
Kupę godzin wylatałem na moim 3030 . . . Rewelacyjny sprzęt. Brakuje mi kilku funkcji z MPXa w moim obecnym JR X9303 :-/.
AdamskY pisze:rozwiń myślciekaw jestem jego funkcji
Gmeracz pisze:Dobrze że nie byłeś zbyt głodny i nie zjadłeś jeszcze "d"![]()
![]()
paeu pisze:Mam jeden problem. Czy moje serwa będą kompatybilne z zestawem Eclipse 7+ Optima 7?
Jest to: 3DPRO DS9257MG link: http://www.rc711.com/shop/3dpro-ds9257m ... -4745.html
I główne serwa: HS 65 MG
paeu pisze:Natrafiłem na (wydaje mi się) dobrą okazję cenową by zaopatrzyć się w aparaturę Hitec Eclipse 7 2.4Ghz. O tutaj: http://alshobbies.com/shop/cat.php?id=279
(myślę o secie: Hitec Eclipse 7 2.4Ghz AFHSS 7 Channel Radio inc. 1x Optima 7 Receiver (NO SERVOS) - Mode 2)
Ponieważ cierpliwością nie grzeszę; a dalsze rozmyślania na temat wyboru aparatury stawiają przede mną tylko kolejne rozterki chciałbym zdecydować się na ten akurat zestaw. Bo firma, ilość kanałów, cena i mało krytycznych opinii..
paeu pisze:Kolejna rzecz, która pewnie byłaby pomocna to jakiś manual setupu Eclipse'a 7 pod t-rexa 450tkę Pro.. Ktoś gdzieś widział coś takiego ? Czy laikowi wystarczy instrukcja by nic nie schrzanić ?
paeu pisze:Ostatnie pytanie to jak zacząć z symulatorami gdy apka pojawi się u mnie w domu, co będzie mi potrzebne, w co zaopatrzyć się już teraz ? Chciałbym potestować najpierw demonstracyjne wersje programów by zdecydować się na jakiś konkretny. Póki co miałem jedynie opcję zabawy na RC Flight i ClearView.
Chyba tyle, dzięki za poświęcony czas
Śmiem twierdzić, że Kolega pyta o kompatybilność "elektroniczną", a nie o wtyczki (a te tak jak piszą inni są zasadniczo takie same poza Futabą, co nie stanowi jednak poważniejszego wyzwania dla prawdziwego modelarzapaeu pisze:Mam następujące pytanie: gdzie i jak mogę sprawdzić kompatybilność odbiorników i aparatur z servami.
jedrus pisze:Śmiem twierdzić, że Kolega pyta o kompatybilność "elektroniczną", a nie o wtyczki (a te tak jak piszą inni są zasadniczo takie same poza Futabą, co nie stanowi jednak poważniejszego wyzwania dla prawdziwego modelarzapaeu pisze:Mam następujące pytanie: gdzie i jak mogę sprawdzić kompatybilność odbiorników i aparatur z servami.)
To samo było ze współpracą GP750 i MKS DS480Qugar_ pisze:Co do kompatybilności żyroskopów z odbiornikami to słyszałem o jednym przypadku gdzie z AR 6200 nie logowało się jakieś żyro, ( chyba ASSAN) trzeba było podłączyć zasilanie, odpiąć żyro, po zalogowaniu odbiornika wpiąć żyro z powrotem. Ale to są naprawdę bardzo rzadkie przypadki
Scroller pisze:Ramotny, zawsze mnie rozweselają te zazdrosne określenia na urządzenia Apple: iUrządzenie, iSklep, iCośtam
To naprawdę nie jest zły sprzęt i nie trzeba się tego bać. Nie gryzie, działa sprawnie i daje dużo radochy z użytkowania. No fakt - ma jedną wadę - nie ma na pokładzie Windowsa...
Wróć do „Ogólnie o nadajnikach i odbiornikach”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości