windcatcher pisze:Nowa wersja z wczoraj powinna już obsługiwać XP-ka.
I to jest dobra wiadomość, dzięki za newsa

windcatcher pisze:Nowa wersja z wczoraj powinna już obsługiwać XP-ka.
Jazz pisze:Od lat uzywam stokowego zelka pod brainami i nie mam problemow caly rok.
Duzo osob ktore znam tez robia i nie maja problemow.
Moze poprostu niektorzy zamiast regulowac w brainie zmieniaja zelki
windcatcher pisze:Sami oblatywacze i czołowi testerzy braina używają taśm piankowych i je na forum polecają wiec coś w tym jest.
Sam przez lata używałem tych żelek w niektórych brainach a dziś żałuję bo widzę ile mniej problemów jest na piance
mwx pisze:Ona jest jakoś bardziej miękka czy gumiasta niż zwykłe pianki? Nakupowałem już tego pełno rodzajów bo wciąż mam problemy z wibracjami od ogona w 450 :/
Jazz pisze:No chyba że model jest tak zrobiony że się da tylko zmeiniąc model,
@Piszę tylko odnośnie elektryków, bo spaliny to zupelnie co innego.
windcatcher pisze:Wydaje mi sie, ze change log był od zawsze bo juz nawet w wersji 1 go pamietam tyle tylko, ze sam sie nie pokazywał i można było ręcznie do niego wejść. Dodatkowo zawsze publikowany i dyskutowany na HF.
windcatcher pisze:A z reszta to nikt nie robi tego specjalniekażdy soft jest najpierw średni bo dopiero userzy znajdują dziury i maja żądania a dopiero potem dziury się łata a soft poprawia i tak bez końca....
Ja tam się cieszę iż oni robią takie rewolucje bo jak na jeden z tańszych fbli mają już praktycznie wszystko a jeszcze zaczynają wymyślać rzeczy, których inni nie mają![]()
Nie wspomnę iż wszystkie funkcje są za free nawet dla starych wersji 1 a nie dodatkowo płatne jak w vbar, bx i wielu innych. To jest dopiero ciulowizna jak do drogiego fbl każą Ci płacić za pro lub rescue albo Ci mówią kup nowy model..... Może jeszcze trzeba im dopłacić aby na inny model przenieść???
A kwestia D tylko dowodzi, ze słuchają ludzi. Modele były gumiaste to podbili a jak dostali info, ze sie trzęsą na elevatorze to obniżyli.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości