Kontroler #1:

Kontroler #2:

Pan Byku pisze: Czy poza śrubkami, mogą gdzieś jeszcze powstać? Chodzi mi o łożyska, jakieś łączenia. Jak to zdiagnozować dla serw czy innej mechaniki, skąd będę wiedział, że to już są luzy niedopuszczalne?![]()
Pan Byku pisze:No właśnie rozważałem zakup podwozia treningowego, ale odwiódł mnie poprzedni właściciel twierdząc, że więcej przeszkadza niż pomaga, że helik jest strasznie niestabilny przez nie. Powiedział symek, symek i jeszcze raz symek (Real flight) i jak opanuje zawis, to mogę próbować w realu. Swoją drogą, może coś w tym jest, bo dostałem prawdziwego RTF'a (przez niego oblatanego) i jak udało mi się unieść to tylko delikatnie kontrolowałem jego "zawis", a helik ani się nie obracał, ani nie rybkował ogonem, tylko był strasznie czuły na ruchy drążkami. Przy lądowaniu odnosiłem wrażenie jakby mi ktoś go młotkiem wbijał w ziemie. Rozmawiałem z nim i twierdził, że helik był ustawiony na "normal", i że początkujący da sobie radę (jak podejdzie z głową) No to dałem ciała z łopatami :/. Z paskiem się wstrzymam, bo mam z 8 ogonów, tyle samo zębatek i wałów. Jednak jeśli kolejny kret przyjdzie szybciej niż planuję, to się poważnie zastanowię.
Dzięki shacker na namiar na serwo, 50 zł mogę katować, mało tego ono ma metalowe zębatki, więc powinno trochę więcej wytrzymać, czyż nie?
Pan Byku pisze:Dobra Pany. Te 306 to są serwa ogonowe? Jakieś takie małe się wydają.
lenu pisze:Wpadnij jutro na Reguły koło 16(śledź wątek bo pogoda różna) łatwiej będzie ci opowiedzieć o wszystkim, pokazać etc. Wycieczkę sobie zrobisz
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości